BMW Motorscooter vanaf €179,- all-in per maand

Ben je de file ook zat?

Tijdelijk hebben we een extra scherm Private lease aanbod op de BMW C 400 X en C 400 GT. Vanaf €179,- per maand heb je deze veilige en comfortabele motorscooter 24 maanden tot je beschikking. Alle kosten (zoals onderhoud, banden en verzekering) zijn inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof zelf. 

Standaard zijn de BMW Motorscooters uitgerust met ABS en Tractiecontrole. Eventueel kun je ervoor kiezen om jouw C 400 (tegen meerprijs) uit te laten rusten met handvat- en buddyverwarming waardoor je hem alleen met echt winters weer hoeft te laten staan. 

Neem contact met ons op om de C 400 van jouw keuze zelf te testen. 

Prijs per maand
24 MND, 5.000km per jaar 24 MND, 10.000km per jaar
C 400 X
€179,- €199,-
C 400 GT
€199,- €219,-
C 400 X

De C 400 X is een stoere, lichte motorscooter. Verkrijgbaar in wit, blauw en zwart. De ruimte onder de buddy maakt hem erg praktisch voor de woon-werk kilometers. Die ruimte is door het ingenieuze BMW FlexCase systeem te vergroten als de motorscooter is geparkeerd. De ruimte biedt dan plaats voor maximaal 2 helmen (afhankelijk van het type). 

Optioneel kan je de C 400 X uit laten rusten met het een full LED koplamp voor extra zichtbaarheid en KeyLess ride voor nog meer gemak. Je hoeft de sleutel enkel bij te hebben om de motorscooter te kunnen starten. Wil je altijd Connected zijn? Bestel jouw C 400 dan met het Connectivity Display, lees daarover hieronder meer. 

C 400 GT

Bij de GT is de nadruk verder gelegd op comfort. De motorscooter is voorzien van een grotere kuip en windscherm voor betere bescherming tegen weer en wind. Verder is de GT standaard uitgerust met een volledige LED koplamp en KeyLess Ride. Qua kleurstellingen kan je kiezen tussen wit, zwart en grijs. 

Connectivity TFT Display
Blijf altijd in verbinding.

Als je jouw C 400 X of GT laat uitrusten met het optionele Connectivity TFT Display kan deze met je telefoon en een (los verkrijgbare) headset koppelen. Daardoor kun je tijdens het rijden genieten van je favoriete muziek en raak je nooit de weg kwijt. Je kunt namelijk via je telefoon een navigatiedoel ingeven waarna de navigatie middels pijlen op het display wordt weergegeven. 

Naast dat het zeer praktisch is geeft het je C 400 X of GT ook een nog hoogwaardigere uitstraling!