Informatieavond Simako-BDM hemelvaartreis

Gaat u in 2019 met ons mee?

Hemelvaartreis: Weserbergland, 30 mei t/m 02 juni. 

Het hemelvaart weekend gaan we 4 dagen naar Weserbergland. Dit mooie gebied in Duitsland ligt c.a. 350 km van Elst. Uiteraard worden de overnachtingen, routes en diners verzorgd. 

Vrijdag 25 januari bent u vanaf 20:00u van harte welkom op de informatieavond in Apeldoorn. Daar worden om 20:30u alle ins & outs gepresenteerd. De prijs van dit arrangement zal dan uiteraard ook gecommuniceerd worden. 

Meer informatie, aanmelden voor de informatieavond of direct inschrijven voor de reis kan bij Koen Teunissen.

BMW Motorrad Day's: Garmisch Partenkirchen, 4 t/m 8 juli. 

Naast de hemelvaartreis gaan we in 2019 ook naar hèt BMW Motorrad event van de wereld. Dit event vindt elk jaar plaats in Garmisch Partenkirchen. Alles op gebied van BMW Motorrad is daar te zien en te ervaren. Van groot aantal R nineT ombouwprojecten, stuntrijders, muziek en wereldprimeurs van BMW zelf. Kortom: elke BMW Motorrad liefhebber moet hier een keer geweest zijn. klik hier voor meer informatie over het evenement.


In dit arrangement verzorgen wij uiteraard de overnachtingen en routes. De prijzen zijn bijna definitief en zullen we binnenkort communiceren via onze nieuwsbrief. Schrijf uzelf dus in voor onze nieuwsbrief en houd onze site in de gaten. 

Alvast meer informatie? Mail Koen Teunissen.