Motorbeurs Utrecht

Win jij de mini GS Trophy?

Dit jaar zal BMW Motorrad weer flink uitpakken op de officieuze start van het nieuwe motorseizoen. De nieuwe modellen zijn voor het eerst te zien in Nederland, maar dit jaar blijft het niet alleen bij "zien"!

Direct naast de BMW Motorrad stand wordt er in samenwerking met BERRT een complete indoor "GS Adventure Arena" opgetuigd. In deze arena worden twee evenementen georganiseerd. Als deelnemer aan de Mini GS Trophy mag je al je rijkunsten tonen door met een R 1250 GS verschillende behendigheidsoefeningen te doen. Hierbij zijn leuke prijzen en grote eer te winnen.

Naast de GS Trophy is het mogelijk om je in te schrijven voor de Indoor GS DiscoverRide op de F 750 GS. Onder professionele begeleiding kan zowel de beginnende als ervaren rijder leuke uitdagingen aangaan zonder wedstrijdelement.  

Inmiddels zijn alle plaatsen gereserveerd waardoor zelf deelnemen niet meer mogelijk is. Bekijken lijkt ons echter ook zeer de moeite waard!

Wij hebben geen eigen stand op de motorbeurs maar zijn wel elke dag vertegenwoordigd op de stand van BMW Nederland. Graag treffen we je daar. Hieronder zie je wie van ons op welke dag aanwezig is.

Donderdag: Koen
Vrijdag: Tim
Zaterdag: Koen
Zondag: Dick