Vacature: Service adviseur BMW Motorfietsen

Simako-BDM Elst

In deze functie ben je de spil tussen de werkplaats en de klant, je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, maakt offertes en verkoopt reparaties en ben je dus de schakel tussen de klant en de werkplaats. Je ontvangt op een gastvrije wijze jouw klanten en adviseert hen op een klantgerichte en commerciële manier over de staat van hun motorfiets. Tevens adviseer en verkoop je onze aanvullende diensten en producten. Ongeacht de motorfiets of het probleem, jij zorgt ervoor dat de klant weer tevreden en met een goed gevoel naar huis gaat!

 

Je luistert naar de klant, weet wat service is en bedient de klant optimaal. De klanttevredenheid is jouw focus. In je job ben je verder ook administratief verantwoordelijk (waarbij een gedegen automatiseringskennis onontbeerlijk is) voor o.a. het inboeken van reparatiewerkzaamheden en de facturatie naar de klant. Je houdt tijdens het proces de klant op de hoogte m.b.t. de status van de werkzaamheden en spreekt af wanneer de motorfiets gereed staat.

 

Om deze functie goed uit te kunnen voeren weet je wat gastheerschap, vakmanschap, duidelijkheid, accuraatheid, tijdigheid en afspraak=afspraak betekent, kernwoorden die op jou als persoon slaan. Het spreekt voor zich dat je een gezonde basiskennis techniek hebt en goed om kunt gaan met plan- en facturatiesystemen. Wij verwachten daarnaast van je dat je vakkundig bent en een flexibele en klantgerichte instelling hebt. Daarnaast ben je opgeruimd persoon met een positieve levensinstelling. In het bezit van een motorrijbewijs is een pré.

 

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.250,00 - €2.750,00 per maand

 

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding

 

Werkschema:

  • Dagdienst
  • Weekend

 

 

Heeft u vragen m.b.t. deze vacature? Neem contact op met:

 

Wilco van Toorn

Email: wilco.vantoorn@simako-BDM.nl

Tel: 0481 - 373 400