Verkoopadviseur(s) Motorkleding en Webshop (16-38 uur per week)

Vestiging Elst

DE FUNCTIE: 

Onze motorkledingshop is een belangrijk onderdeel van onze winkel. Motor- en scooterrijders kunnen in onze kledingshop terecht voor een uitgebreide collectie aan motorkleding, helmen, lifestylekleding en accessoires, waarbij ons huismerk BMW de boventoon voert. Als verkoopadviseur in onze kledingshop ben jij de expert. Je adviseert de klant op een gerichte en spontane wijze bij hun aankoop. Binnen ons team draag je zorg voor de uitstraling van de kledingshop en ons bedrijf, het beheren van de voorraad en heb je ook invloed op het inkoopbeleid. Wij bieden de functie aan vanaf 16 uur (-38 uur) per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag en worden in onderling overleg bepaald. Daarnaast is het beheer en verwerken van de bestellingen vanuit onze Webshop een belangrijk onderdeel van de functie. 

Ben jij dit?

Jij bent spontaan, vind het leuk om klanten te helpen met een glimlach, Verder:

  • Heb je ervaring in de detailhandel.
  • Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Ben je communicatief vaardig en heb je een commerciële instelling.
  • Vindt je het leuk om doelgericht te werken.
  • Vindt je het geen probleem om op zaterdag te werken

Dit zijn wij: 

Exclusief BMW Motorrad dealer in Elst en Apeldoorn

BMW dealers onderscheiden zich vaak door het feit dat zij slechts één merk vertegenwoordigen. De afgelopen jaren heeft bewezen dat dit een goede manier is om BMW-rijders optimaal van dienst te zijn. De kennis en ervaring van de monteurs, de mogelijkheid om het totale assortiment te bieden en het feit dat je ook voor een gebruikte BMW altijd een ruime keuze hebben, maken het dat dealer en klant elkaar vrijwel altijd weten te vinden. Simako-BDM bestaat uit twee specialistische BMW vestigingen. Gecontroleerde schaalvergroting en elkaar aanvullen zorgen ervoor dat de BMW-rijder op twee plaatsen het beste uit twee werelden zal vinden. 

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wilco van Toorn, Directeur-eigenaar mobiel +31(0)612338616. Je kunt je sollicitatie ook richten aan wilco.vantoorn@simako-bdm.nl.