Acties

MAANDAANBIEDING

De BMW Motorrad Boxer shirts zijn gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een casual pasvorm.
De 23 op de achterkant van dit long sleeve shirt linkt naar de lange geschiedenis van BMW motorfietsen.
De BMW Motorrad Boxer shirts geven jou de ruimte om de passie voor BMW Motorrad ook buiten het motorrijden te laten zien.
Heren beschikbaar in maat XS t/m XXXL
Dames beschikbaar in maat XXS t/m XXL

BMW Motorrad Boxer shirt €39,-per stuk (Normaal €60,-)*

 

*Maandaanbieding is geldig van 1 t/m 30 september 2020

BMW Private Lease

Onbezorgd rijden op een nieuwe BMW motorfiets voor een vast en voordelig maandbedrag. Dat kan met Private Lease. Je stelt de motorfiets volledig naar eigen wens samen. De looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, bepaal je zelf. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof en bekeuringen komen daar nog bij. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Rijd een nieuwe BMW vanaf €149,- per maand All-In

24 Maanden een nieuwe BMW tot uw beschikking krijgen kan nu al voor slechts €149,- per maand. Bij dit unieke Private Lease aanbod zijn alle kosten die u normaal heeft naast de aanschaf van de motorfiets inbegrepen.

  • BTW
  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering (all-risk)
  • Onderhoud
  • Banden

U hoeft enkel de brandstof nog te betalen en met een opgegeven verbruik van 1 op 33 zijn die kosten te overzien! Na 2 jaar brengt u de motor gewoon weer bij ons terug en kijken we opnieuw naar de mogelijkheden.