Acties

MAANDAANBIEDING.

Zowel tijdens de korte en lange ritten is het mee kunnen nemen van bagage van groot belang. De BMW Motorrad tas bagagerek biedt hiervoor de ideale uitkomst.

De BMW Motorrad tas voor het bagagerek heeft een waterdicht hoofdvak met een inhoud van 4,5 liter. Daarmee heeft de tas voldoende bagageruimte voor een tourtocht of voor de dagelijkse rit naar het werk. Deze tas is een praktisch alternatief voor de tanktas.

BMW Motorrad Tas Bagagerek:

Yours In 24 Hours.

Binnen 24 uur de weg op

Verbreek je snelheidsrecord met de F 900 R. Verslind het wegdek met de S 1000 XR. Beleef je passie met de R 18. Of maak de rit van je leven met de R 1250 RT. Jij bepaalt. 

Welk model je ook kiest, je wilt er zo snel mogelijk mee de weg op. Daarom zijn alle onze modellen nu direct uit voorraad leverbaar én binnen 24 werkuur rijklaar. 

Vraag ons voor meer informatie en voorwaarden. Aanbod is geldig van 1 t/m 24 juni 2021.

FF ruilen en direct rijden

€ 500,- extra inruilvoordeel

Geniet dit voorjaar van motorrijden zoals nooit tevoren. Ruil nu uw huidige motorfiets in en ontvang € 500,- bovenop uw inruilwaarde. U kunt direct opstappen, want de F 900 R en de F 900 XR zijn direct uit voorraad leverbaar. Waar wacht u nog op?

 

Vraag ons voor meer informatie en voorwaarden. Aanbod is geldig t/m 30 juni 2021.

Rijd een nieuwe BMW vanaf €149,- per maand All-In

24 Maanden een nieuwe BMW tot uw beschikking krijgen kan nu al voor slechts €149,- per maand. Bij dit unieke Private Lease aanbod zijn alle kosten die u normaal heeft naast de aanschaf van de motorfiets inbegrepen.

  • BTW
  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering (all-risk)
  • Onderhoud
  • Banden

U hoeft enkel de brandstof nog te betalen en met een opgegeven verbruik van 1 op 33 zijn die kosten te overzien! Na 2 jaar brengt u de motor gewoon weer bij ons terug en kijken we opnieuw naar de mogelijkheden.

BMW MOTORRAD 3ASY RIDE

Een aantrekkelijk financieringsaanbod. Zonder je spaartegoed aan te breken rijd je al een nieuwe BMW motorfiets naar keuze met dit aanbod. Een uiterst scherpe rente van 1,99%. Zakelijk rijden kan al vanaf 58,- euro per maand.