BMW R 1300 GS

Hét Technologisch Meesterwerk voor Avonturiers

BMW R 1300 GS: "The Pacesetter"

Dé nieuwe standaard in het Allroad segment.

De BMW R 1300 GS, die een compleet nieuw tijdperk inluidt voor Allroad motorfietsen, combineert de legendarische BMW boxermotor met geavanceerde technologie voor ongeëvenaarde prestaties. Deze motor onderscheidt zich door een aanzienlijke gewichtsvermindering van 26 lbs (ongeveer 12 kg) in vergelijking met zijn voorganger, wat resulteert in een wendbaarder en avontuurlijker karakter. Dit maakt de R 1300 GS tot een ware 'Pacesetter' in zijn segment, met de kracht en behendigheid om elke uitdaging aan te gaan.

BMW R 1300 GS: Brute Kracht, Adembenemende Prestaties

Een Nieuwe Generatie van Motorprestaties

De BMW R 1300 GS, nu krachtiger dan ooit, levert een indrukwekkende 145 pk, waarmee het de sterkste BMW boxermotor in serieproductie is. De motor levert een robuuste respons over het gehele toerenbereik, wat zorgt voor een opwindende rijervaring, zowel in de stad als op ruw terrein. De geavanceerde EVO Telelever en Paralever ophangingssystemen dragen bij aan een nauwkeurigere stuurprecisie en een verbeterde rijstabiliteit. Deze motorfiets biedt een perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid, waardoor elke rit onvergetelijk wordt. zelfs op de meest uitdagende wegen.

 

De 2024 BMW R 1300 GS is een indrukwekkende combinatie van technologie, design en prestaties. Of je nu een ervaren motorrijder bent of nieuw in de wereld van het motorrijden, deze motorfiets is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en je verwachtingen te overtreffen. BMW blijft de weg wijzen in de motorwereld, en de BMW R 1300 GS is daar het ultieme bewijs van.

 

BMW R 1300 GS Technologie en Design: Voor de Moderne Avonturier

Geïntegreerde Bluetooth en GPS

De R 1300 GS beschikt over geïntegreerde Bluetooth en GPS, en een multifunctioneel 6.5-inch TFT-scherm voor een verbeterde verbondenheid en controle. De ConnectedRide Navigator met 4G-connectiviteit en innovatieve functies zoals BMW ShiftCam-technologie, zorgen voor een naadloze en intuïtieve rijervaring. Het ergonomisch ontworpen zadel en gestroomlijnde vormgeving zorgen voor zowel esthetiek als comfort.

 

Veiligheid Voorop met de BMW R 1300 GS

De nieuwste ABS-technologie en innovatieve LED-verlichting

Veiligheid is een cruciaal aspect van de BMW R 1300 GS, versterkt door geavanceerde functies zoals de nieuwe Riding Assistant met Active Cruise Control, Front Collision Warning en Lane Change Warning. De nieuwste ABS-technologie en LED-verlichting bieden niet alleen superieure bescherming onder alle omstandigheden, maar verhogen ook uw zichtbaarheid en controle tijdens het rijden. Met deze baanbrekende technologieën zet de R 1300 GS nieuwe veiligheidsnormen in zijn klasse.