BMW Service Inclusive

Maximale duidelijkheid vooraf!

Van alle mogelijke merken en modellen motorfietsen heb je zorgvuldig jouw BMW motor gekozen. Of je die motor nu gebruikt om aan het eind van de dag je hoofd even leeg te rijden, om lange reizen mee te maken of dagelijks voor de woon-werk route. 

Je motor moet altijd startklaar staan. Om dit zo veel mogelijk te waarborgen heeft je motor regelmatig onderhoud nodig.

Als officieel BMW Motorrad dealer helpen we je graag je motor in optimale conditie te houden d.m.v. motor reparaties.

Wil je vooraf een goed totaaloverzicht in de kosten, het onderhoud dat uitgevoerd dient te worden door een officiële BMW dealer én het financiele voordeel dat je kunt krijgen? 

Dan is BMW Service Inclusive iets voor jou.

Hiermee koop je één keer een onderhoud af voor 3 jaar (maximaal 30.000 km) of 5 jaar (maximaal 50.000 km). Tijdens die periode is al het standaard onderhoud afgedekt, eventueel meerwerk is tegen betaling.

Het onderhoud is uitvoerbaar bij alle dealers in Europa en blijft geregistreerd op de motor, ook als je deze verkoopt of inruilt.

Dit product is beschikbaar voor alle BMW Motorfietsen tot 10 jaar oud, ongeacht of deze bij ons is aangeschaft. Service Inclusive voor 3 jaar onderhoud met maximaal 30.000 km kost voor een R 1200 or R 1250 €968,- incl. BTW.

Lees hieronder verder voor het voordeel van onderhoud bij de dealer en de mogelijkheden van Service Inclusive.

Kennis en ervaring maken het verschil!

.

Omdat wij 100% gespecialiseerd zijn in BMW krijgen onze technici alle trainingen die nodig zijn om de ins-and-outs van het grote aantal BMW modellen te kennen. Gecombineerd met de ervaring die we hebben opgebouwd met tientallen jaren BMW dealerschap, geeft maakt dat we precies weten waar we extra aandacht aan moeten schenken om jouw motorfiets net even beter af te stellen. Net als in elk ander hoogstaand product wordt de software steeds belangrijker, ook deze controleren wij en kunnen we indien nodig updaten naar de laatste versie.

Hele goede service! Mike de werkplaats chef is een kei en helpt je super. BMW staat bekend om duur, maar Simako heeft er alles aan gedaan om mijn problemen op een betaalbare manier op te lossen. Niets dan lof voor de geboden service
Hans Baars

Wij houden je BMW Up-to-Date

.

BMW Motorrad is constant bezig zijn product te verbeteren, verfraaien en zijn klanten nieuwe mogelijkheden te bieden op gebied van o.a. veiligheid en comfort. Meestal worden deze vernieuwingen doorgevoerd in nieuwe modellen of productieaanpassingen. Het kan echter ook zijn dat BMW Motorrad besluit een verbetering met terugwerkende kracht door te laten voeren, zelfs ruim na het verstrijken van de garantie. Wij controleren bij elk onderhoud of er van deze technische verbeteringen beschikbaar zijn voor je motorfiets en voeren deze dan voor je uit.

Originele BMW onderdelen en motorolie

.

Simako-BDM gebruikt als officieel BMW dealer vrijwel enkel originele BMW onderdelen. Deze onderdelen voldoen aan de strenge eisen die BMW stelt om je rijplezier en rijveiligheid maximaal te garanderen. Zelfs de motorolie waar we je BMW na onderhoud mee afvullen is van BMW Motorrad. Deze olie is in combinatie met Shell ontwikkeld en zorgt voor maximale prestaties en levensduur van jouw motor.
Is een onderdeel niet leverbaar bij BMW, of heb je voorkeur voor een ander merk, dan bespreken we natuurlijk ook graag die mogelijkheden.

Vervangend vervoer of transport

Uiteraard hebben we ruime mogelijkheden in vervangend vervoer. Je hoeft je dus niet bij ons op te laten halen en te laten brengen.

Is er een technisch probleem waardoor je je motor niet kunt brengen, of heb je geen tijd, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om je motor op te laten halen.

BMW Service Inclusive

De voordelen:

 • Vooraf duidelijk inzichtelijk wat je kwijt bent voor het basisonderhoud.
 • De totaal kosten zijn via Service Inclusive tot 25% goedkoper dan los.
 • Gemak, wij factureren onderhoudskosten direct aan BMW.
 • Service Inclusive is niet dealer gebonden, als u verhuist en een andere dealer opteert kan deze inzien wat voor onderhoud er reeds uitgevoerd is en wat er uitgevoerd dient te worden.
 • Service Inclusive is motorfiets gebonden. Als u de motor verkoopt of inruilt heeft de volgende eigenaar hier profijt van. Het is daarmee waarde verhogend.

Wat is inbegrepen (werkzaamheden zijn niet voor alle modellen benodigd):

 • Motorolieservice                                                                          
 • Oliefilter vervangen                                                       
 • Eerste 1.000-kilometerservice                                                     
 • (Voor)vorkolie verversen                                                             
 • Versnellingsbakolie verversen                                                    
 • Bougies vervangen                                                                     
 • Remvloeistof verversen                                                               
 • Luchtfilter vervangen                                                                  
 • CVT-riem vervangen                                                                    
 • Brandstoffilter vervangen                                                           
 • Afvoer van olie en onderdelen                                                    
 • Arbeidskosten

Belangrijk te weten:

 • Service Inclusive kan afgesloten worden bij nieuwe en gebruikte (tot 10 jaar oud) motorfietsen. Bij een gebruikte motorfiets kunt u dan direct onderhoud laten uitvoeren.
 • Service Inclusive omvat enkel het voorgeschreven onderhoud. Meerwerk is tegen eigen betaling, uiteraard in overleg.
 • Voorbeeld: klepspeling controleren is standaard onderhoud, dit is inbegrepen. Als de klepspeling daadwerkelijk gesteld moet worden is dit meerwerk en dus tegen betaling.
 • Voorbeeld: Vervangen en reiniging van remblokken en remschijven is niet voorgeschreven en daarmee niet inbegrepen. Controle van deze delen en vervangen van remvloeistof uiteraard wel.
 • Vervangend vervoer bij onderhoud is niet inbegrepen.
 • In 3jr / 30.000km pakket zijn 3 beurten + inrij-inspectie inbegrepen. 
  Voorbeeld: Wanneer u in juni 2019 Service Inclusive afsluit bij een gebruikte motorfiets met 10.000km en direct een onderhoudsbeurt laat uitvoeren heeft u nog recht op de onderhoudsbeurten in juni 2020 en juni 2021, of bij de 20.000km en 30.000 indien die eerder zijn bereikt. Juni 2022 of de 40.000 beurt valt hier niet meer onder dit lopende contract.

Kosten per model

Om het overzichtelijk te houden zijn de prijzen per modellijn gegroepeerd. Daarbinnen is geen onderscheid gemaakt tussen de uitvoeringen. Service Inclusief kost daarmee hetzelfde voor bijvoorbeeld een R 1200 GS van 2012 en een R 1250 RT van 2019.

3 jaar (max 30.000 km) 5 jaar (max 50.000 km)
C evolution
€ 242,- € 449,-
1 Cilinder
€ 731,- €1.130,-
2 Cilinder (F-serie)
€ 993,- €1.410,-
Boxer (R 1200 / R 1250)
€ 968,- €1.503,-
Motorscooter (C 400 / C 650)
€1.223,- €2.183,-
4 Cilinder (S 1000 / K 1300)
€1.134,- €1.663,-
6 Cilinder
€1.284,- €1.871,-
Prijzen inclusief BTW Kilometers / looptijd geldt wat eerst bereikt wordt.