Simako-BDM Specials

Een greep uit BMW's die we nèt iets bijzonderder gemaakt hebben!

Af fabriek zijn er steeds meer mogelijkheden om een nieuwe BMW precies naar je eigen smaak te laten samenstellen. Naast kleurstelling kun je bij verschillende modellen kiezen om tussen verschillende wielen en gefreesde aluminium accessoires. Maar we zien het als uitdaging om een stapje verder te gaan!

Kleine ingrepen, zoals het poedercoaten van bepaalde onderdelen, kan een groot verschil maken. Deze ingrepen hoeven niet eens erg duur te zijn. Uiteraard kun je het zo gek maken als je zelf wilt en kunnen we ook in kleurstelling en accessoires de BMW van je dromen creëren.

Zie hier een aantal van onze specials. Wil je ook iets aan je huidige of nieuwe motorfiets laten aanpassen? Vraag naar de mogelijkheden.

R 1250 GS Exclusive HP Edition

De R 1250 GS Exclusive was basis voor dit project. Tankdelen zijn hoogglans zwart gespoten en de standaard gouden accenten zijn nu in BMW Racing blauw gespoten. Het blauw komt terug in de BMW Option 719 HP gefreesde klepdeksels. De afdekking onder het duozadel is mat zwart gespoten. De kofferdragers en het schakelpedaal zijn tevens in mat zwart uitgevoerd. De kroonplaat is structuur zwart gecoat.

Verder is deze prachtige motorfiets uitgerust met af fabriek Akrapovic sport uitlaat en gewrapte vario zijkoffers.

R nineT
R 1250 GS Exclusive Black edition

De R 1250 GS Exclusive edition is opzichzelf al best zwart. Maar het kan zwarter!

Bij deze motorfiets hebben we de metalen tankschilden Blackstorm metallic gespoten.
De kroonplaat, schakelpedaal en kofferdragers zwart gecoat.
De afdekking onder het de buddy zwart gespoten.
De koffers gewrapt en een getint windscherm geplaats.

R 1200 GS Adventure Rallye

Met de  R 1200 GS Rallye edition als uitgangspunt hebben we een nieuwe R 1200 GS Adventure tot op blok uit elkaar geschroefd. Het hoofdframe is in Metallic blauw gepoedercoat, kleurdelen zijn Racing blauw metallic gespoten en er is een logo ontworpen voor de tank. Om het af te maken hebben we een Rallye buddy geplaatst.

R 1200 GS Paris Dakar

De R 100 GS PD is een van de grondleggers van het succes van de BMW GS. Voor de Nederlandse BMW Motorrad day hebben we een moderne versie van dit icoon gebouwd.