Motor werkplaats

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud aan uw motorfiets.

BMW Motorrad Service bij Simako-BDM

Perfectie tot in de details.

BMW Motorrad Service staat voor kwaliteit en precisie tot in de details. Dit kan een voertuiginspectie, motor onderhoud of herstel zijn – met ons service aanbod kunt u vertrouwen op de ervaring van onze monteurs en de topkwaliteit van de originele onderdelen van BMW Motorrad. Wij zorgen er altijd voor dat alles perfect loopt met uw motorfiets, zodat de waarde en prestaties van uw BMW vele jaren lang intact blijven en uw rijplezier gegarandeerd nog vele jaren zal duren.

De ervaring van onze medewerkers

Dankzij hun intensieve en geavanceerde opleiding beschikken onze medewerkers over professionele expertise – in klassieke mechanica en in de omgang met elektronische diagnosetechnologie. Ze zijn zeer getrainde professionals die uw BMW motorfiets tot in ieder detail kennen. Hun expertise, rijervaring en passie maken het verschil bij Simako-BDM.

Simako-BDM houdt uw BMW up-to-date

De ontwikkeling staat nooit stil! BMW Motorrad blijft haar product constant fine-tunen en verbeteren. In sommige gevallen worden productverbeteringen ook met terugwerkende kracht uitgevoerd. Uw motorfiets maakt met onderhoud direct verbinding met BMW in München waarna software updates uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast controleren wij elke motorfiets op framenummer op openstaande technische verbeteringen. Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw BMW motorfiets!

De remservice van Simako-BDM

Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Dus moeten uw remmen te allen tijde in perfecte toestand zijn. Wij hebben opgeleide monteurs die elk detail van uw remmen nakijken. Uiteraard de slijtagedelen, maar bijvoorbeeld ook de staat van de remslangen. Met onze specifieke BMW werkplaats computer kunnen we het systeem testen en optimaal ontluchten. Zodat u voor honderd procent kunt vertrouwen op uw machine. En altijd de nodige reserves hebt. Wat er ook gebeurt.