BMW motor onderhoud en reparatie

BIJ ONS BENT U AAN HET JUISTE ADRES VOOR AL HET ONDERHOUD AAN UW MOTORFIETS.

BMW Motorrad Service staat voor kwaliteit en precisie tot in de details. Dit kan een voertuiginspectie, onderhoud van de BMW motor of herstel zijn. Met onze BMW motor onderhoud service kunt u vertrouwen op de ervaring van onze monteurs en de topkwaliteit van de originele onderdelen van BMW Motorrad.

Wij zorgen er altijd voor dat alles perfect loopt met uw motorfiets, zodat de waarde en prestaties van uw BMW vele jaren lang intact blijven en uw rijplezier gegarandeerd nog vele jaren zal duren.

Onderhoud BMW Motor door ervaren, gediplomeerde medewerkers

Oog voor detail.

Dankzij hun intensieve en geavanceerde opleiding beschikken onze medewerkers over professionele expertise – in klassieke mechanica en in de omgang met elektronische diagnosetechnologie. Ze zijn zeer getrainde professionals die uw BMW motorfiets tot in ieder detail kennen.

Hun expertise, rijervaring en passie maken het verschil bij Simako-BDM

 

Simako-BDM houdt uw BMW up-to-date

De ontwikkeling staat nooit stil!

BMW Motorrad blijft haar product constant fine-tunen en verbeteren. In sommige gevallen worden productverbeteringen ook met terugwerkende kracht uitgevoerd.

Uw motorfiets maakt met onderhoud direct verbinding met BMW in München waarna software updates uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast controleren wij elke motorfiets op framenummer op openstaande technische verbeteringen. Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw BMW motorfiets!