BMW ADVENTURE MODELLEN 2024

R 1300 GS, F 800 GS, F 900 GS EN DE F 900 GS ADVENTURE

DE NIEUWE BMW R 1300 GS

THE PACESETTER - NU IN DE SHOWROOM EN PROEFRIJKLAAR

Onderscheidend

Het strakke ontwerp, het unieke frame, de lichtgewicht aluminium tank - alles grijpt efficiënt en geïntegreerd in elkaar. Het subframe van gietaluminium is de basis voor eindeloze mogelijkheden. De standaard gietwielen en de aandrijflijn in Avus-zwart vormen samen met het hoofdframe een donkere afscheiding van het onderste gedeelte ten opzichte van het lichte voorste frame gedeelte. De compacte, lage voorkant zorgt voor uitstekend zicht op de weg. Een opvallende breuk met het conventionele design is de nieuwe symmetrische lichticoon - een opvallend beeld.

Jij verwacht eigenlijk nog meer? Goede instelling. Ontdek de mogelijkheden voor individualisatie. Vind de juiste opties voor jouw wensen in het uitgebreide aanbod van speciale opties en het Original BMW Motorrad accessoireprogramma. Of kies meteen voor een geheel eigen karakter: de GS Trophy voor terreinrijden, de Triple Black met ultiem comfort en allrounderkwaliteiten of de Tramuntana voor pure exclusiviteit.

DE NIEUWE BMW F 800 GS

KORTE WEGEN - GROTE AVONTUREN

Meer power, meer plezier

Puur rijplezier op elke route: de nieuwe paralleltwinvan de F 800 GS biedt meer piekvermogen met eenbeter koppelverloop. Dankzij de geoptimaliseerde vermogenscurve bereikt de F 800 GS sneller zijn piekvermogen van 64 kW (87 pk) bij 6.750 tpm met tegelijk een verhoogd maximaal koppelverloop van 91 Nm bij 6.750 tpm.

DE NIEUWE BMW F 900 GS

HONGER NAAR UITDAGINGEN

Alsof hij voor jou is gemaakt

De ergonomische driehoek van de F 900 GS is geoptimaliseerd voor offroadgebruik: hoger stuur, lagere voetsteunen. Ook de voetrem is hoger en dus beter bereikbaar, o.a. door de lagere steunen. Het opklapbare schakelpedaal-element biedt ook optimale toegankelijkheid. De instelbare schakelpedalen zorgen voor een perfecte positie, ofje nu met weg- of terreinlaarzen rijdt, staand of zittend. Zo wordt het wel heel comfortabel om je eigen comfortzone te verlaten.

Het frame van de F 900 GS is niet alleen visueel en technisch verbeterd, maar ook wat betreft comfort en veiligheid. De handbescherming zorgt voor meer veiligheid. Deze is standaard gemaakt van kunststof en biedt extra bescherming tegen weer en wind. De Enduro-handbescherming met metalen beugels bieden ook extra bescherming, vooral voorrijders van de F 900 GS Trophy die gek zijn op actie. Met de optioneel verkrijgbare voorbereiding voor navigatietoestellen kunnen een BMW-navigatietoestel of andere toestellen zoals een actioncamera veilig op de motor worden bevestigd.

DE NIEUWE BMW F 900 GS ADVENTURE

JOUW BEGELEIDER BIJ ELK AVONTUUR

Deze GS is je perfecte toerbegeleider: ontspannen onderweg met maximale veiligheid, dynamiek en comfort. Deze highlights maken de F 900 GS Adventure geschikt om te toeren en stomen je klaar voor alle grote en kleine plannen.

Het Ride Pro-pakket heeft uitrustingen om uitgebreid te toeren met je GS. Integreer je navigatiesysteem in de navigatievoorbereiding, stap gewoon op met Keyless Ride en rijd richting je bestemmingen. Activeer onderweg de elektronische cruise control en bereik je volgende tussenstop ontspannen met een constante rijsnelheid. LED-verstraler, Dynamic ESA, rijmodi Pro en schakelassistent Pro zorgen voor meer dynamiek, comfort en veiligheid. Een kofferhouder voor aluminium koffers, de M Endurance ketting en de middenbok maken de machine nog optimaler voor het toeren.