BMW CE 04

BMW CE 04 Nieuwe elektrische scooter van BMW

Als u op zoek bent naar de betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw stedelijk woon-werkverkeer, dan is de nieuwe BMW CE 04 elektrische scooter de perfecte metgezel voor u. Deze revolutionaire elektrische motorfiets combineert strak design met de nieuwste connectiviteit en biedt een ongeëvenaarde rijervaring.

 

Ontwerp en Comfort

De CE 04 onderscheidt zich met een modern en opvallend ontwerp, speciaal ontworpen met het oog op de dagelijkse stadsrijder. De combinatie van een lichtgewicht frame en een krachtige elektrische motor zorgt voor moeiteloze, vlotte prestaties, ideaal voor zowel korte ritten in de stad als langere afstanden. De intuïtieve bediening en een op maat gemaakt zadel zorgen voor een comfortabele rijervaring, terwijl de ingebouwde opslagruimte het gemakkelijk maakt om uw helm, gadgets en andere persoonlijke items veilig op te bergen.

Connectiviteitssysteem in de BMW CE 04

Gebouwd met de hedendaagse stadsbewoner als drijvende factor, is de BMW CE 04 uitgerust met hoogwaardige connectiviteitsfuncties, die naadloze verbinding en communicatie garanderen tijdens het rijden. Het hoogwaardige touchscreen biedt gemakkelijke toegang tot een keur van infotainmentmogelijkheden, variërend van realtime navigatie en voertuigdiagnostiek tot naadloze smartphone-integratie. Aangevuld met het revolutionaire BMW iDrive systeem behoudt u altijd directe toegang tot de recentste software-updates en functies.

Snelle Stedelijke Mobiliteit met de BMW CE 04

Specifiek ontworpen voor stadsverkeer, is de BMW CE 04 een potente elektrische motorfiets die uitblinkt in vermogen. Met een begrensde topsnelheid van 120 km/u en een acceleratie van 0 naar 50 km/u in slechts 2,6 seconden, is deze motor perfect afgestemd om snel te reageren en zich behendig te bewegen in het stadsverkeer. De elektrische motor levert een maximaal vermogen van 31 kW (ongeveer 42 pk) en heeft een maximale actieradius van maximaal 130 kilometer, afhankelijk van de situatie op de weg en het rijgedrag.

Veiligheid en Onderhoud

BMW staat synoniem voor veiligheid en betrouwbaarheid, en de CE 04 is daarop geen uitzondering. Standaard uitgerust met ABS-remmen, antidiefstalsysteem en adaptieve verlichting, kunt u vertrouwen op uw elektrische motor voor veilig rijden in alle omstandigheden. Bovendien heeft de CE 04 een onderhoudsarme batterij die lang meegaat en bovendien heeft de CE 04 een onderhoudsarme batterij die lang meegaat en gemakkelijk te onderhouden is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over frequente reparaties of onderhoud.

Rij Zorgeloos met uitgebreide Service- en Garantiepakketten

BMW biedt een uitstekende service en garantie voor de CE 04. Het voertuig wordt geleverd met een standaard garantie van 3 jaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele fabricagefouten of andere problemen die zich kunnen voordoen tijdens de garantieperiode. Bovendien biedt BMW ook een BMW Service Inclusief pakket aan, dat onderhoud en reparaties voor een periode van 3 jaar of 30.000 kilometer dekt. Dit biedt u extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw BMW CE 04.

Ervaar de BMW CE 04

Voor stadsliefhebbers die op zoek zijn naar een duurzaam, krachtig en elegant vervoermiddel, is de BMW CE 04 een uitmuntende keuze. Deze elektrische motorfiets combineert een hedendaags ontwerp met hoogstaande connectiviteit en adembenemende prestaties. Dit zorgt voor een unieke rijbeleving en plaatst de CE 04 bovenaan de lijst van milieuverantwoorde en vooruitstrevende transportopties. Wacht niet langer en duik in de ervaring die de BMW CE 04 te bieden heeft!