BMW CE 04

Nieuwe elektrische scooter van BMW

De nieuwe BMW CE 04 wordt ook wel de stille revolutie genoemd: Een nieuw hoofdstuk in elektrisch aangedreven stedelijke mobiliteit op twee wielen.

"Het is vroeg in de ochtend. De stad ontwaakt. Op weg naar je garage adem je de nog koele lucht in. Met een nonchalant gesneden parka die tegelijk modieus en functioneel is. De beschermers zijn onopvallend maar geven je het gevoel van veiligheid. Je bent volledig klaar om de dag te beginnen.

Jouw BMW CE 04 staat klaar in de garage. Je geniet van zijn futuristische designstijl. De lage positie van de accu geeft de scooter een geheel nieuwe geometrie - een volledig afscheid van eerdere conventies. Het geeft een geweldig gevoel - elke dag weer.

 

BMW CE 04: Het symbool van een nieuw tijdperk!

Tijdperk van de stille revolutie

De BMW CE 04 is het symbool van een nieuw tijdperk - het tijdperk van de stille revolutie.

De eerste vogels tjilpen, de stadsjungle ontwaakt. De geluiden van de stad beginnen aan te zwellen. Alles komt in beweging. Mensen bewegen - met elkaar en parallel. Paden kruisen elkaar.

Wat gaat de nieuwe dag jou brengen? Tapas met vrienden in het barretje aan de rivier? Of de tentoonstelling in het museum voor moderne kunst? Allereerst zijn er afspraken op kantoor. Workshops, vergaderingen, klantbezoeken. 

Je koppelt jouw smartphone aan de scooter, en met een vingerknip activeer je de parka. De ledjes lichten op. Er valt een stilte, maar je wilt gezien worden. Het is allemaal zo eenvoudig en soepel.

Eindelijk zijn we weer weg. Zelfs toen je aan het ontbijten was, kon je niet wachten. Zelfs de vogels merken je niet op. Je rijd bijna geruisloos door je buurt. 

BMW CE 04 opent nieuw hoofdstuk in stedelijke mobiliteit

Met de nieuwe BMW CE 04 gaat BMW Motorrad consequent door met zijn strategie voor elektromobiliteit voor stedelijke agglomeraties.

Als het laatste serieproductievoertuig van de BMW Motorrad Concept Link, die oorspronkelijk in 2017 werd getoond en de bijna-serie BMW Motorrad Definition CE 04 die in 2020 wordt onthuld, opent de BMW CE 04 een heel nieuw hoofdstuk in stedelijke mobiliteit op twee wielen.

Met zijn elektrische aandrijving, vooruitstrevend design en innovatieve connectiviteitsoplossingen voegt de nieuwe scooter transport- en communicatiefuncties samen. 

De nieuwe BMW CE 04 gaat eind augustus op tournee door Nederland. De BMW CE 04 Roadshow komt op vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus a.s. langs op onze vestiging in Apeldoorn.

 

BMW CE 04 beschikt over veel vermogen en een ruime actieradius

De BMW CE 04 levert veel vermogen en een ruime actieradius voor sublieme ritten in de stad en in stedelijke gebieden.

Met een maximaal vermogen van 31 kW (42 pk) beschikt de nieuwe BMW CE 04 over een krachtige motor en biedt hij uitstekend rijplezier. Voor de klassieke "stoplicht-startdiscipline" van 0 tot 50 km/u heeft hij slechts 2,6 seconden nodig. Zelfs in de gereduceerde vermogensklasse L3e-A1 is 23 kW (31 pk) aandrijfvermogen beschikbaar.

De maximumsnelheid van beide versies bedraagt 120 km/u - voor snelle vorderingen, niet alleen in de stad, maar ook op hoofdwegen en snelwegtrajecten.

De nieuwe BMW CE 04 beschikt over een ruime accucelcapaciteit van 60,6 Ah (8,9 kWh), goed voor een actieradius van zo'n 130 kilometer (versie met gereduceerd vermogen: 100 km).

Dit maakt dagelijks emissievrij rijden in de stad, in een stedelijke omgeving en voor kleinere pleziertochten na het werk of in het weekend mogelijk - met een gerust hart.

Technische specs van de BMW CE 04
Nominaal vermogen 15 kW (20 pk). Maximaal vermogen 31 kW (42 pk).
Versie met gereduceerd vermogen: 11 kW (15 pk) of 23 kW (31 pk).
Voldoende celcapaciteit in de accu van 60,6 Ah (8,9 kWh).
Actieradius van ongeveer 130 km (versie met gereduceerd vermogen: 100 km).
Korte oplaadtijden en oplaadtechnologie gebaseerd op het systeem dat in auto's wordt gebruikt.
Verhoogde rijstabiliteit dankzij slipcontrole door middel van ASC (Automatic Stability Control). DTC (Dynamic Traction Control) als optie af fabriek.
Standaard drie rijmodi "ECO", "Rain" en "Road" voor efficiënt, dagelijks gebruik.
"Dynamische rijmodus voor nog meer rijplezier als optie af fabriek.
Richting stabiele vering met hoofdframe van stalen buizen uit één stuk.
Krachtig remsysteem met ABS. ABS Pro met banking-mogelijkheid als optie af fabriek.
10,25" TFT-kleurenscherm met geïntegreerde kaartnavigatie en uitgebreide connectiviteit als standaard.
Krachtige LED-verlichting rondom. Adaptive Headlight Pro en lichtfuncties als optie af fabriek.
Opbergvakken aan de zij- en voorkant. Het helmvak aan de zijkant kan nu zittend worden bediend.
Actief geventileerd oplaadcompartiment voor mobiele telefoon met USB-C oplaadpoort.
Toekomstgericht design en kleurenschema.
Uitgebreid assortiment optionele extra's en originele BMW Motorrad accessoires en rijdersuitrusting.