BMW Motorrad Days 2018

Over wereldprimeurs en waaghalzerij

Drie dagen vol feesten, rijden en vakpraat

De achttiende editie van de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen van 6 tot 8 juli 2018 wordt geheid een echte belevenis voor iedere motorrijder. Elk jaar komen ongeveer 40.000 motorliefhebbers bijeen aan de voet van Duitslands hoogste berg om de nieuwste producten van BMW Motorrad van dichtbij mee te maken en de primeurs te ontdekken. Aanraken en uitproberen is uitdrukkelijk toegestaan, net als een proefrit op de nieuwste modellen. Er zijn ook talrijke andere attracties, zoals adembenemende stuntshows en bloedstollende optredens van waaghalzen in de Motodrom. Motorrijders die de kronkelwegen en haarspeldbochten willen ontdekken, kunnen zich aanmelden voor één van de excursies in de Alpen.

Een groots event

Bij het driedaagse event zullen ook veel partners van BMW Motorrad betrokken zijn. Customizers verhogen de sfeer tijdens de Motorrad Days met talloze modificaties die de bezoekers inspireren. Ook beroemdheden komen op het event in Garmisch-Partenkirchen af: de acteurs, zangers, voorstanders van motorfietsen en bekende motorrijders uit de community begeven zich allemaal onder de bezoekers.

De kring liefhebbers van BMW-motorfietsen groeit gestaag en de passie voor het merk is gewoon voelbaar tijdens de BMW Motorrad Days. Het is een mix van oude gezichten en nieuwkomers, die over hun passie praten, het volgende avontuur bespreken, rond het vuur zitten en naar de livemuziek luisteren.