DE BMW CE 02 LAUNCH EDITION

LET'S GET THE PARTY STARTED!

VOLOP PRE ORDER VOORDEEL VOOR JOU!

LET'S GET THE PARTY STARTED!

De nieuwe BMW CE 02 vormt dankzij volledig elektrische aandrijving, trendsettend design en innovatieve oplossingen, een dynamische metgezel voor een nieuwe vorm van slimme stedelijke mobiliteit waarbij rijplezier centraal staat. De BMW CE 02 is geen e-motorfiets of e-scooter. Het is een zogeheten eParkourer, gemaakt voor de stad of een stedelijke omgeving. Wendbaar, praktisch, robuust en qua design teruggebracht tot de essentie. Grote wielen benadrukken de robuuste look & feel en zorgen tegelijkertijd voor rijplezier op diverse soorten ondergrond.

BMW CE 02 Launch Edition

De BMW CE 02 is beschikbaar in zowel A1 als AM uitvoering, wat hem geschikt voor een ieder met een motor- of autorijbewijs. Er is zowel een Launch Edition uitvoering beschikbaar voor de BMW CE 02 A1 versie als BMW CE 02 AM (auto)variant. Wanneer je voor half mei beslist tot aankoop van deze nieuweling krijg je bij beide versies het Highline Pakket cadeau. Voor de CE 02 A1 versie betekent dit een voordeel van liefst 1.154,- en bij de CE 02 AM versie is dit voordeel ook nog eens € 951,-. Daarmee komt de netto prijs van de A1 versie vanaf € 7.990,-, terwijl de netto vanaf prijs van de AM versie € 6.990,- is, met recht een topaanbod voor de snelle beslisser!

Ook is het mogelijk om dit aanbod te combineren met de zeer aantrekkelijke BMW Financial Services Easy Ride financiering. Op dit moment geldt een extra gunstig tarief van 1,99% voor deze motorfiets.

Interesse gewekt? Kom langs in Apeldoorn of Elst of neem direct contact op met onze verkoopadviseurs, zij helpen je graag verder.