DE NIEUWE BMW R 1300 GS

KRACHTIGER, LICHTER EN WENDBAARDER. NU IN DE SHOWROOM EN PROEFRIJKLAAR

Met de nieuwe BMW R 1300 GS introduceert BMW Motorrad de "The Pacesetter". Een geheel nieuw ontwikkelde boxermotor in een bijzonder innovatief rijwielgedeelte. Met een flink lager gewicht en een nóg avontuurlijker karakter. Dé nieuwe standaard in het Allroad segment.

De nieuwe, 147 pk sterke 1.300 cc lucht/watergekoelde boxermotor is voor het eerst uitgevoerd met een aan de onderzijde geïntegreerde versnellingsbak. Deze compacte bouwwijze met een laag zwaartepunt levert ongekend exacte handlingeigenschappen op, zowel op de weg als offroad.

Introductieaanbod R 1300 GS

Of je nu snel naar je bestemming wilt of gewoon wil genieten van een lange rit, de ConnectedRide Navigator is gemaakt om van elke rit een ervaring te maken. Ritten plannen en analyseren, muziek streamen of bellen; het kan allemaal door de nieuwste technieken zoals 4G connectiviteit. Dit nieuwe design zal je rijervaring op de volledig nieuwe R 1300 GS nog verder verhogen.

Een beperkt aantal is beschikbaar voor dit aanbod, dus aarzel niet langer. Bestel* de BMW R 1300 GS en voeg de ConnectedRide Navigator toe aan zijn arsenaal voor slechts € 100,-!

*De BMW R 1300 GS dient dit jaar nog afgeleverd te worden.