DE NIEUWE BMW R 1300 GS ADVENTURE

GESCHIKT VOOR ELK AVONTUUR!

Tijd om boven jezelf uit te stijgen

Als je weet dat de uitrusting klopt, kan je elke uitdaging aan. Ontoegeeflijk terrein, barre weersomstandigheden en alles wat de spontaniteit van jouw reizen in petto heeft, kun je aan met het enduropakket Pro. Met de Riding Assistant zijn er geen onaangename verrassingen. Dankzij de waarschuwingen door het hypermoderne radarsysteem neem je sportief elke hindernis, want je beschikt over de veiligheid, rust en technologie voor de reizen van je leven.

De bodem is altijd bereikbaar

De adaptieve rijhoogte hulp zorgt voor beter contact met de bodem en vereenvoudigde rijeigenschappen. Na het wegrijden gaat je R 1300 GS Adventure automatisch 30 millimeter omhoog. Kort voordat je stopt, daalt hij weer, zodat je comfortabel kunt afstappen en je R 1300 GS Adventure met de middenbok op de comfortabele optilhulp kunt zetten.

Hindernissen worden een kwestie van instelling

Langer rijden, verder komen. De krachtige boxermotor van 145 pk stort je meteen in het avontuur. Je bent volledig gefocust en hebt uithoudingsvermogen. Want jouw R 1300 GS Adventure denkt mee, geeft een signaal aan de achterliggers bij aanrijdgevaar en geeft je een waarschuwing bij obstakels. In combinatie met de Headlight Pro weet je altijd wat je te wachten staat.

Klaar voor individuele avonturen

Meer bevestigingsogen, bevestigingselementen en opbergplekken dan ooit tevoren. De R 1300 GS Adventure is de basis voor jouw toekomstige reizen. Kies de passende oplossing voor je eigen avontuur uit het grote aanbod aan tassen, koffers, cases en houders en bevestig deze probleemloos aan je motor.

Introductiedatum onbekend, wel per direct te bestellen, informeer bij onze verkoopadviseurs in Apeldoorn of Elst.