F 850 GS Adventure - Dealer introductie

Robuuste alleskunner in het Adventure-middensegment

Vanaf 2 februari staat deze geweldige Adventure in onze showroom. kom je hem in real life bekijken?

De reacties op de in 2018 geïntroduceerde F 850 GS waren lovend. Soepel speels en met meer beleving dan zijn voorganger. Met die basis keken we uit naar zijn grote broer. Geen avontuur is te groot voor de F 850 GS Adventure!  

Het fijne 850cc motorblok in een F 850 GS Adventure

Eigenlijk hebben we maar één advies als het om de F 850 gaat: kom rijden en kom ervaren! Het blok heeft een mooie dynamisch karakter en idem geluid.  

F 850 GS Adventure specs

Ten opzichte van de gewone F 850 GS is de GS 850 adventure uitgerust met een grotere tank. De inhoud is 6 liter toegenomen tot 23 liter. Daarnaast is de motorfiets standaard voorzien van valbeugels en onderstrepen de zijpanelen de avontuurlijke uitstraling. Het verstelbare windscherm zorgt voor een betere bescherming tegen de elementen. 

F 850 GS Adventure leverbaar in 3 kleurstellingen

Naast de standaard Ice Grey uni kleurstelling is de motorfiets leverbaar in de Rallye en Exclusive uitvoering. Beide zijn voorzien van de gouden kruisspaakwielen, de kuipdelen van de Rallye uitvoering zijn Lupinblau metallic, de Exclusive is Granitgrau Metallic. Beide met het mooie GS logo op de zijkant van de tank.

Graag vertellen we alles over de 850 gs adventure. Kom naar de showrooms van Simako-BDM, bezoek onze webshop met F 850 GS onderdelen of vraag meer informatie of een offerte aan via onderstaande knop.