Fotoshoot HP2 Sport en HP4 Race

Ware kunst!

In de komende uitgave van het blad Kicxstart staat een artikel over de exclusieve HP4 Race vergezeld door zijn oudere broer: de HP2 Sport. Voor de bijpassende afbeeldingen bij dit artikel is een HP2 Sport uit onze gebruikte voorraad geleend. 

De HP4 RACE is meer dan de som van zijn onderdelen. Deze motorfiets is pure emotie. Van de ontwikkelingsafdeling tot op het circuit is passie het hoofdonderdeel van deze motorfiets. Een hightech machine, ontworpen om grenzen te verleggen. De HP4 RACE is de eerste motorfiets ter wereld met een frame en wielen volledig van carbon. Met een vermogen van 158 kW (215 pk) weegt hij slechts 146 kilo (droog gewicht). Een handgemaakte droom die werkelijkheid wordt voor een beperkt aantal fans

De HP2 Sport is voorzien van het luchtgekoelde boxerblok en is met 133 PK tot op dit (08-2018) moment de krachtigste boxer die BMW in productie heeft genomen. Standaard uitgevoerd met gesmede aluminium wielen, zelfdragend carbon achterframe, volledig carbon kuipwerk en talloze prachtige gefreesde onderdelen maakte dit een waar technisch hoogstandje. 

De HP4 RACE is als nieuwe motorfiets leverbaar. De HP2 Sport is zeer beperkt beschikbaar. Wij hebben echter twee zeer mooie gebruikte modellen op voorraad.