Motor evenementen overzicht

De vernieuwde BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure

10 OKTOBER IN DE SHOWROOM

BMW Motorrad bekroont de 40e verjaardag (2020) van de GS modellen met een flinke update van de BMW R 1250 GS en R 1250 GS Adventure. Deze motoren bieden nog meer verfijning en zijn nog innovatiever en fascinerender door talrijke nieuwe features en een uitgebreid aanbod van optionele uitrusting en Originele BMW Motorrad Accessoires. Meer dan ooit zijn deze GS modellen perfect klaar voor elke uitdaging.

 

 

VERLENGDE GARANTIETERMIJN OP GEBRUIKTE MOTORFIETSEN

Van 6 maanden naar 9 maanden

Om u als klant nog meer zekerheid te bieden en ook nu al en in het nieuwe seizoen 2021 probleemloos de weg op te gaan hebben wij vanaf heden de garantietermijn op gebruikte motorfietsen verlengd van 6 maanden naar 9 maanden. Daarmee is garantietermijn tot minimaal de zomer van 2021 verlengd. Deze actie is geldig tot en met 31 december a.s.

Daarnaast hebben wij ook een mooie collectie jong gebruikte BMW Motorfietsen waarbij garantietermijn standaard maar liefst 24 maanden is. Hiertoe behoren ook onze jong gebruikte (ex)demomotorfietsen, waarvan er recentelijk weer een aantal aan zijn toegevoegd. Het gaat hier om de motorfietsen waarbij de Premium Selection van BMW van toepassing is.

DONDERDAG 22 OKTOBER KNMV RIDING DAYS - ASSEN

Werk je aan je bochten voor op de openbare weg, en ontdek je de snelste lijn op het circuit.

Al jaren werken Simako-BDM en de KNMV samen om mensen enthousiast te maken voor motorrijden én hen aansporen de motor vaker te gebruiken. Motorrijden is immers een prachtige hobby, maar ook een perfect vervoersmiddel om mee naar het werk te gaan. Zeker in de huidige 'anderhalvemetersamenleving'!

Hedendaagse modieuze motorkleding is geschikt om veilig en droog mee te rijden én zit comfortabel tijdens een afspraak op kantoor of op het terras. Parkeren kan in veel gevallen voor de deur, files laat je met je motor al heel snel achter je...

Om nog meer uit je motor te kunnen halen hebben wij voor onze klanten in twee KNMV-bochtentrainingen een groepsreservering voor Simako-BDM gemaakt. Eén op Circuit Lelystad waar we samen een dag lang zoeken naar de perfecte bocht voor in het verkeer. De andere is op TT Circuit Assen. Ook dan werk je aan je bochten voor op de openbare weg, maar daarnaast ontdek je de snelste lijn op het circuit. Een ultieme combinatie dus! Beide trainingen zijn geschikt voor rijders van elk niveau en voor elk type motor met kenteken.

Wij kijken ernaar uit om samen een dag lang aan onze bochtenskills te werken. Ga jij ook mee?

Inschrijven gaat heel éénvoudig via onderstaande links naar de website van de KNMV.

Gebruik hierbij de reserveringscode: SIMAKOKNMV voor 4 oktober Lelystad - SIMAKOKNMV-A voor 22 oktober Assen.

Koen Teunissen zal namens Simako-BDM op beide dagen ook deelnemen. We zien je graag op het circuit in Lelystad of Assen!