Acties

Motorfiets Actie Weken!

Overweeg je een nieuwe of bijna nieuwe BMW motorfiets aan te schaffen? Dan gaan we het een beetje makkelijker maken voor je tijdens onze Actie Weken! tot 31 augustus a.s. hebben we speciale aanbiedingen op een selectie van c.a. 50 nieuwe en jong gebruikte motorfietsen. Bij aanschaf van één van deze (zo goed als) nieuwe BMWs krijg je nu tot wel €1000,- aan accessoires of motorkleding cadeau!

Of je jouw motorfiets wilt laten afleveren met een nieuwe BMW Navigator 6, of dat je naast een nieuwe motor toch ook wel aan een nieuw pak toe bent: jij bepaalt. 

R 1250 RT Carbonado Edition

Op basis van de geliefde Carbon Black uitvoering van de RT is er een speciale, limited edition uitgebracht. Deze zeer complete motorfiets is uitgerust met staande opties en aanpassingen.

GS Trophy pakketten

Jaarlijks wordt er door BMW Motorrad een GS Trophy georganiseerd. Een spectaculaire en avontuurlijke off-road wedstrijd waar verschillenden landen-teams het tegen elkaar opnemen. In 2020 zal Nederland voor het eerst deelnemen aan deze wedstrijd. Voor het Nederlandse team konden 20 motorrijders (en rijdsters!) zich opgeven voor de kwalificatieronde in Wales. In juni is vanuit deze 20 mannen en vrouwen het daadwerkelijke team geselecteerd dat deel zal geen nemen aan deze geweldige wedstrijd in Nieuw Zeeland.

BMW Motorscooter vanaf €179,- all-in per maand

Tijdelijk hebben we een extra scherm Private lease aanbod op de BMW C 400 X en C 400 GT. Vanaf €179,- per maand heb je deze veilige en comfortabele motorscooter 24 maanden tot je beschikking. Alle kosten (zoals onderhoud, banden en verzekering) zijn inbegrepen, je betaalt alleen de brandstof zelf. 

Standaard zijn de BMW Motorscooters uitgerust met ABS en Tractiecontrole. Eventueel kun je ervoor kiezen om jouw C 400 (tegen meerprijs) uit te laten rusten met handvat- en buddyverwarming waardoor je hem alleen met echt winters weer hoeft te laten staan. 

S 1000 XR HP edition

Inmiddels heeft de XR een goede voet aan grond gekregen als het sportieve broertje van de GS. De krachtige 4-cilinder motor zorgt in combinatie met zijn beweeglijke rijwielgedeelte en vering voor geweldige rijprestaties en een dynamische respons. De relaxte zitpositie en de bekende ergonomie van de GS garanderen comfort en rijplezier waar je nooit genoeg van krijgt.

De S 1000 XR is leverbaar in twee ​​bijzondere uitvoeringen, de Motorsport kleurstelling en Triple Black uitvoering.

Rijd een nieuwe BMW vanaf €149,- per maand All-In

24 Maanden een nieuwe BMW tot uw beschikking krijgen kan nu al voor slechts €149,- per maand. Bij dit unieke Private Lease aanbod zijn alle kosten die u normaal heeft naast de aanschaf van de motorfiets inbegrepen.

  • BTW
  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering (all-risk)
  • Onderhoud
  • Banden

U hoeft enkel de brandstof nog te betalen en met een opgegeven verbruik van 1 op 33 zijn die kosten te overzien! Na 2 jaar brengt u de motor gewoon weer bij ons terug en kijken we opnieuw naar de mogelijkheden.