Rijd een nieuwe BMW vanaf €175,- per maand All-In

100% Zorgeloos genieten!

24 Maanden een nieuwe BMW tot uw beschikking krijgen kan nu al voor slechts €175,- per maand. Bij dit unieke Private Lease aanbod zijn alle kosten die u normaal heeft naast de aanschaf van de motorfiets inbegrepen.

  • BTW
  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering (all-risk)
  • Onderhoud
  • Banden

U hoeft enkel de brandstof nog te betalen en met een opgegeven verbruik van 1 op 33 zijn die kosten te overzien! Na 2 jaar brengt u de motor gewoon weer bij ons terug en kijken we opnieuw naar de mogelijkheden.

Heeft u al een motorfiets, neem contact op met ons naar de inkoopmogelijkheden in combinatie met deze deal. Interesse in private lease van een ander model BMW, vraag een offerte aan.

Zie hieronder de tarieven per model en aantal kilometers per jaar. Informeer naar de voorwaarden.

G 310 R

De essentie van rijplezier.

De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent - elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R! Ondanks het lichte gewicht van de motorfiets is hij een echte krachtpatser met zijn motorinhoud van 313 cc. En daarmee brengt de machine zijn rijder veilig en betrouwbaar naar het werk, de volgende hotspot - of buiten de stadsgrenzen.

24 Maanden,   5.000km per jaar: €175,- per maand.
 

G 310 GS

De zucht naar avontuur. Elke dag.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMW G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn. Je hoeft ze alleen maar te beleven - elke dag.

24 Maanden,   5.000km per jaar: €175,- per maand.