Roadster.

DE BMW R 1250 R

HET PERFECTE ROADSTER-GEVOEL.

De BMW R 1250 R biedt exact wat verwacht mag worden van een boxer-roadster: comfort, dynamiek en toercapaciteiten. Voortstuwing op onnavolgbare wijze - zowel fysiek als akoestisch. Zijn opvallende uiterlijk staat voor echt rijplezier. De upside-down telescoopvork onderstreept het dynamische uiterlijk en garandeert stabiliteit en nauwkeurige handling.

DE BMW S 1000 R

COMPROMISLOZE DYNAMIEK.

Is uw hartslag rechtstreeks verbonden met de toerenteller? Dan is de S 1000 R uw roadster – gestript tot de essentie, gemaximaliseerd voor puur rijplezier. Zijn agressieve motorblok met 121 kW (165 pk) tovert bij elke stijging van het toerental een glimlach op uw gezicht. Het rijke geluid van de nieuwe HP titanium uitlaat laat er geen twijfel over bestaan: dit is hoe het leven op de inhaalstrook hoort te klinken.

DE BMW F 900 R

DE MODERNE ALLROUNDER.

De BMW F 900 R combineert beweeglijkheid, praktische inzetbaarheid voor elke dag en dynamische prestaties - allemaal geïntegreerd in een sportief totaalpakket. Zijn pittige motor met 105 pk maakt elke keer wanneer u het gas opendraait duidelijk waarvoor hij is gemaakt: superieure handling en totale controle over de weg.

DE BMW G 310 R

INTENS RIJPLEZIER.

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Ondanks het lichte gewicht van de motorfiets is hij een echte krachtpatser met zijn motorinhoud van 313 cc. En daarmee brengt de machine zijn rijder veilig en betrouwbaar naar het werk, de volgende hotspot - of buiten de stadsgrenzen.