Tour

DE BMW K 1600 GTL

LUXE REIZEN. EERSTEKLAS ARRIVEREN.

De BMW K 1600 GTL is het hoogtepunt als het gaat over hoge kwaliteit en puur comfort, met de legendarische 6-cilinder lijnmotor als stralend middelpunt. Nu standaard voorzien van de jongste generatie Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) en ABS Pro. De opnieuw vormgegeven kuipdelen versterken zijn elegante optreden. Relaxt rijden, alles onder controle.

DE BMW K 1600 GT

REISKOORTS OP TWEE WIELEN.

Onderweg zijn, indrukken opdoen, veel beleven, relaxen en toch dynamisch rijplezier: zo ziet de wereld er uit vanaf de buddyseat van de nieuwe K 1600 GT. Omdat de motorfiets nog overtuigender is door een plus aan dynamiek en toercomfort: zijn 6-cilinder lijnmotor is ondertussen een icoon dankzij zijn krachtontwikkeling en zijdezachte rijkarakter. Daarbij komen nog zijn absolute kwaliteiten op de lange afstanden, met bescherming tegen weer en wind en een uitrusting die maakt dat je eigenlijk meteen wilt opstappen. Innovatieve hoogtepunten, zoals het intelligente noodoproepsysteem ECALL, ronden het pakket volledig af.

DE BMW R 1250 RT

INTENS RIJPLEZIER.

Meer comfort voor meer beleving. De BMW R 1250 RT heeft het gehele toersegment wakker geschud. De perfecte handling van de R 1250 RT maakt dat mogelijk waar het bij toeren om draait: genieten van het landschap. Alleen of met z'n tweeën, de R 1250 RT staat altijd garant voor ontspannen rijden.

DE BMW F 800 GT

OPSTAPPEN EN WEGWEZEN. DE REIS BEGINT.

De nieuw vormgegeven BMW F 800 GT biedt nog meer sportiviteit en dynamiek op elke reis – over idyllische lanen, bochtige bergwegen en eindeloze snelwegen. Met dank aan de pittige 2-cilinder lijnmotor met zijn indrukwekkende vermogen van 66 kW (90 pk) komt elke rit vlot op snelheid – en voldoet de motor toch aan de Euro 4-emissienorm. Deze motorfiets beschikt standaard over Ride-by-Wire, keuze uit verschillende rijmodi en ABS.

DE BMW K 1600 B

ALTIJD ONTSPANNEN ONDERWEG.

U verlangt naar de open weg. Naar elke kilometer. Naar nieuwe avonturen. Dan is de Bagger de perfecte motor voor uw reis. Met 6 cilinders, een ongekend soepele motorloop en de indrukwekkende krachtontwikkeling bestaat er geen twijfel: het avontuur begint nu.

DE BMW K 1600 GRAND AMERICA

VOORBIJ DE HORIZON.

Met de Grand America kunt u ontspannen en van kilometers rijplezier genieten. Als een volledig uitgeruste luxueuze toermotor, biedt deze full dresser uitzonderlijk rijplezier en comfort voor zorgeloos cruisen. De legendarische 6-cilinder lijnmotor is onoverwinnelijk door de ongeëvenaarde soepelheid tijdens het rijden en dankzij de indrukwekkende vermogensontwikkeling. Altijd klaar voor die extra kilometers.