TW Steel RnineT Moksha

Het weekend van 2 & 3 maart vierden we in Elst en Apeldoorn de opening van het nieuwe motorseizoen! Naast de introductie van een nieuw model en ambachtelijke koffie met taart hadden we een unieke gast. Deze actie hebben we in samenwerking met het luxe horlogemerk TW Steel opgezet en heeft een duidelijke connectie naar een Custom Bild R nineT.


TW Steel is het Nederlandse merk dat bekend staat om zijn stijlvolle, luxe en opvallende horloges. Een merk dat bewust de gebaande paden verlaat en mogelijkheden aangaat om hun product op nieuwe manieren te ontwikkelen. Het is dit merk ook opgevallen dat veel horloge liefhebbers motor-enthousiastelingen zijn en andersom. Een connectie tussen deze twee lifestyle werelden was er echter niet. Tot nu!

In samenwerking met BMW UK en Sinroja heeft TW steel een unieke custom motor ontworpen met bijbehorend horloge. We zijn trots dat deze one-of-a-kind motorfiets, op basis van de BMW R nineT, in onze showroom in Elst konden tonen. Zie hieronder foto's van deze prachtige motor.