Urban Mobility.

DE BMW C 650 GT

SOEVEREIN DOOR HET STADSGEWOEL.

De BMW C 650 GT is de meest exclusieve en innovatieve maxi-scooter van BMW Motorrad. Zijn stijlvolle en gestroomlijnde silhouet onderstreept zijn elegante karakter. Dankzij de grote kuip, comfortabele buddyseat en het hoge windscherm is kilometers maken een zeer comfortabele bezigheid - ongeacht het weer. Het grote opbergvak biedt bovendien veel ruimte voor boodschappen, bagage of zelfs 2 helmen. Een ongekend innovatieve optie is Side View Assist (SVA). Dit rijdersassistentiesysteem waarschuwt, bijvoorbeeld in het stadsverkeer, tot zo'n 80 km/h voor voertuigen die zich bevinden in de dode hoek van de spiegel.

DE BMW C 650 SPORT

ELKE DAG MEER VERMOGEN.

De nieuwe maxi-scooter BMW C 650 Sport past perfect in het dagelijkse stadsleven. Hij maakt van elke rit een belevenis. De krachtige 2-cilinder lijnmotor, met een koppel van 63 Nm en een vermogen van 44 kW (60 pk), brengt u met een topsnelheid van 180 km/h snel naar uw bestemming. Het moderne, toekomstgerichte design van de BMW C 650 Sport is opvallend en het onderstreept zijn sportieve ambities. Het nieuwe RVS-uitlaatsysteem ziet er niet alleen attractiever uit, het zorgt bovendien voor een betere sound.

DE BMW C EVOLUTION

VOOR EEN TOEKOMST ZONDER COMPROMISSEN.

Met de BMW C evolution kunt u de Urban Mobility van de toekomst nu al ervaren - zonder compromissen. Integendeel: deze elektrische maxi-scooter verenigt duurzaamheid, dynamiek en beweeglijkheid met oogverblindend design. Uitlaatgas en lawaai behoren tot het verleden. De krachtige, geheel elektrische motor zorgt er voor dat u snel op uw bestemming bent. En dankzij de actieradius tot 160 kilometer kan dit rijplezier de hele dag duren.

DE BMW C 400 GT

De Gran Turismo van de middenklasse-scooters.

De nieuwe C 400 GT is het perfecte vervoersmiddel als u veel korte afstanden in stedelijk gebied maakt. Neem uw spullen mee onder het zadel of in de topkoffer, rijdt tussen de fille door en parkeer op iedere hoek. Dat gaat u tijd schelen en het is nog ontspannend ook!

DE BMW C 400 X

HAAL MEER UIT DE STAD.

In deze huidige tijd betekent Urban Mobility veel meer dan van A naar B rijden. Tegenwoordig wilt u niets missen, maar wilt u het meeste halen uit alles wat de stad u te bieden heeft - zelfs als u onderweg bent. De C 400 X biedt deze mogelijkheid. Het is een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem muziek mee op de scooter en ervaar de stad met uw eigen persoonlijke soundtrack. Of maak plannen met vrienden op uw verbonden smartphone zonder deze los te halen.