VERKOOPACTIES MOTOREN- ACCESSOIRES-KLEDING

BMW R 18 ACCESSOIRES EN RENTE ACTIE

OP ALLE MODELLEN NIEUW EN GEBRUIKT

Om de aanschaf van het R 18 model van jouw keuze nog aantrekkelijker te maken hebben we onderstaande voordelen bij aanschaf van een nieuwe of een gebruikte Premium Selection motorfiets uit deze range. Dit aanbod is geldig op alle modellen binnen de familie, de R 18, de R18 Classic, de R 18 Bagger en de R 18 Transcontinental.
 

  • Bij aanschaf van een nieuw R 18 model € 1.000 aan BMW Motorrad accessoires cadeau.
  • Bij aanschaf van een gebruikt Premium Selection R 18 model eveneens € 1.000 aan BMW Motorrad accessoires cadeau.
  • Last but not least: een financieringsactie rentetarief van slechts 1,18%! Geldig op alle R 18 modellen nieuw en gebruikt Premium Selection, looptijd mogelijk tot en met 36 maanden.


Interesse verder gewekt? Informeer direct bij onze verkoopadviseurs in Apeldoorn of Elst of kom direct langs.

It's the time of the season, time to enjoy your R 18 bike!

VERKOOPCAMPAGNE BMW MOTORPAK

BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE BMW MOTORFIETS

De aankoop van je nieuwe BMW motorfiets is ook het perfecte moment om een nieuw BMW Motorpak te kopen, zeker ook nu omdat de collectie voor 2022 vrijwel compleet vernieuwd is.

Om dit nog extra aantrekkelijk voor je te maken krijg je liefst 15% korting op de reguliere prijs van het BMW Motorrad Motorpakken van je keuze. Dit aanbod is geldig voor maximaal 2 motorpakken (voor jezelf en/of duopassagier) per motofiets en uiterlijk 14 dagen na aflevering van je motorfiets.

Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022.

PRODUCT VAN DE MAAND MEI 2022

BMW MOTORRAD GETINTE WINDSCHERMEN

Geldig op geselecteerde producten, vraag ons naar de mogelijkheden. Product van de maand is geldig van 1 t/m 31 mei 2022 Een windscherm is zeer bepalend voor het aangezicht én rijcomfort van een motorfiets. Door de motorfiets uit te rusten met een nieuw getint windscherm in de maat naar keuze kunt je jouw motorfiets nog weer een stukje unieker maken en gelijktijdig de windgeleiding aanpassen aan je eigen voorkeur. Een nieuw getint windscherm van BMW Motorrad is daarmee de perfecte combinatie tussen stylish én praktisch!

Geselecteerde BMW Motorrad getinte windschermen deze maand met 25% voordeel!