VERKOOPACTIES MOTOREN- ACCESSOIRES-KLEDING

VERLENGDE GARANTIE GEBRUIKTE MOTORFIETSEN

TOT EN MET 31 DECEMBER 2021

Om je als klant nog meer zekerheid te bieden en ook nu al en in het nieuwe seizoen 2022 zorgeloos de weg op te gaan hebben wij de garantietermijn tijdelijk op gebruikte motorfietsen verlengd van 6 maanden naar 9 maanden. Daarmee is garantietermijn tot minimaal de zomer van 2022 verlengd. Deze actie is geldig tot en met 31 december a.s.

Daarnaast hebben wij ook een mooie collectie jong gebruikte BMW Motorfietsen waarbij garantietermijn standaard maar liefst 24 maanden is. Hiertoe behoren ook onze jong gebruikte (ex)demomotorfietsen, waarvan er recentelijk weer een aantal aan zijn toegevoegd. Het gaat hier om de motorfietsen waarbij de Premium Selection van BMW van toepassing is.

VERKOOPCAMPAGNE BMW MOTORPAK

BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE BMW MOTORFIETS

De aankoop van je nieuwe BMW motorfiets is ook het perfecte moment om een nieuw BMW Motorpak te kopen, zeker ook nu omdat de collectie vrijwel compleet vernieuwd is.

Om dit nog extra aantrekkelijk voor je te maken krijg je liefst 15% korting op de reguliere prijs van het BMW Motorrad Motorpakken van je keuze. Dit aanbod is geldig voor maximaal 2 motorpakken (voor jezelf en/of duopassagier) per motofiets en uiterlijk 14 dagen na aflevering van je motorfiets.

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2021.

MAANDAANBIEDING DECEMBER 2021

PROTECTION PARTS BY BMW MOTORRAD

In de maand december hebben wij een groot deel van ons assortiment beschermende onderdelen voor diverse BMW Motorrad GS modellen aantrekkelijker geprijsd. Denk bijvoorbeeld aan de set handkappen voor de BMW R nineT Urban G/S of juist de motorbeschermbeugels voor de BMW R 1250 GS. Deze aanbieding komt ook op een mooi moment voor de voor de komende feestdagen! Uw klantvoordeel bedraagt ongeveer 20%. 

Zoals gezegd het aanbod is zeer ruim en divers, van motorbeschermbeugels tot handkappen. Informeer of kom direct langs in Apeldoorn of Elst voor de mogelijkheden.

Dit is het moment over te gaan tot aanschaf van deze Protection Parts.