VERKOOPACTIES MOTOREN- ACCESSOIRES-KLEDING

BMW MOTORRAD NAVIGATOR VI CAMPAGNE

ONMISBAAR VOOR ELKE MOTORRIJDER

Tot en met 31 oktober 2021 bieden wij u een BMW Motorrad Navigator VI aan voor slechts € 99,- (normale prijs € 854,-, uw voordeel € 755,-) bij aanschaf van een nieuwe motorfiets uit voorraad. Het aanbod is geldig op alle modellen.

Interesse? Informeer bij onze verkopers in Apeldoorn en/of Elst!

 

BMW R Nine T campagne

Accessoire en/of kledingcheque van € 750,-

Begin 2021 is de volledige R nineT familie vernieuwd. De nieuwe motorfietsen zijn voorzien van de laatste technieken zoals Ride By Wire, volledige LED koplamp en Rijmodi Pro. Samen met het aangescherpte design resulteert dit in fantastische Heritage modellen.

Bij aanschaf van een nieuwe BMW R nineT uit voorraad krijgt u een BMW accessoires en/of kledingcheque cadeau van € 750,-. Met dit shoptegoed kunt u de R nineT nóg specialer maken dan dat deze standaard al is. Ook kunt u ervoor kiezen om bijpassende rijdersuitrusting zoals Bowler helm of Twinstripes jack te bestellen. De korte levertijd is een extra voordeel voor u. Daardoor kunt u snel genieten van uw nieuwe BMW R nineT!

Complete lijst modellen: R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler, R nineT Urban G/S en de R nineT Pure A2.

Deze actie is geldig tot en met 30 september 2021.

KOOPPLANNEN?

Travel Pack aanbieding, klantvoordeel tot € 990,-

We hebben 12 ideale vakantiemachines voor u klaargezet. Van de G 310 R tot de S 1000 XR. En van de F 750 GS tot de R 1250 RS. En voor elk model hebben we een individueel Travel Pack samengesteld. Bijvoorbeeld met bagagerek en topkoffer. Of zijkoffers in de kleur.

Het complete rijtje: G 310 R, G 310 GS, C 400 X, C 400 GT, F 750 GS, F 850 GS, F 850 GS Adventure, F 900 R, F 900 XR, R 1250 R, R 1250 RS en de S 1000 XR.

Vraag welke vakantiemachines wij voor u hebben en welk Travel Pack u daarbij krijgt. Uw voordeel loopt op tot € 990,-.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 september 2021.

 

REISPLANNEN?

Ook zonder aanschaf nieuwe motorfiets leuk voordeel

Kofferactie

Bij aanschaf van zijkoffers ontvangt je maar liefst 50% korting op de bijbehorende topkoffer. Deze actie is van toepassing op zowel de vario als ook de aluminium koffers.

Alle koffersets zijn van toepassing, ook van motorfietsen die niet meer nieuw geleverd worden.

Navigator VI

De Navigator VI doet veel meer dan je de route vertellen, waardoor je magische motortochten ervaart en zorgt voor ongelimiteerd rijplezier. Bij aanschaf van een BMW Navigator VI ontvang je nu 50% korting op een DWA schijfremslot. Jouw voordeel is maar liefst € 106,-.

Gear & Garment

Het BMW Motorrad XRide pak beschermt je rondom, is uiterst comfortabel en zorgt voor een sportief rijgevoel. Tot 30 september ontvang je bij aanschaf van een XRide pak 50% korting op een helm Street X.

Deze acties zijn geldig tot en met 30 september 2021.

Verkoopcampagne BMW K 1600 GT Limited Anniversary Edition

Klantvoordeel € 1.076,-

Deze stylische tour icoon met 6-cilinders is al 10 jaar op de markt. De BMW K 1600 GT staat voor pure klasse met een geweldige krachtbron en een onweerstaanbare drang naar de meest fantastische bestemmingen. Om de tiende verjaardag te vieren van de nu reeds legendarische BMW 6 Cylinder is er een speciale uitvoering samengesteld.

De Limited Anniversery Edition wordt standaard geleverd met een BMW Motorrad Navigator 6 en de BMW Topkoffer in de specifieke kleur van de motor maken het plaatje compleet.


Het klantvoordeel is € 1.076,- incl. BTW. (actieprijs pakket € 750,-, reguliere prijs € 1.826,-)

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.
 

Verkoopcampagne BMW Motorpak

Bij aanschaf van een nieuwe BMW Motorfiets

De aankoop van je nieuwe BMW motorfiets is ook het perfecte moment om een nieuw BMW Motorpak te kopen, zeker ook nu omdat de collectie vrijwel compleet vernieuwd is.

Om dit nog extra aantrekkelijk voor je te maken krijg je liefst 15% korting op de reguliere prijs van het BMW Motorrad Motorpakken van je keuze. Dit aanbod is geldig voor maximaal 2 motorpakken (voor jezelf en/of duopassagier) per motofiets en uiterlijk 14 dagen na aflevering van je motorfiets.

Deze actie is geldig tot en met 31 december 2021.