VERKOOPACTIES MOTOREN- ACCESSOIRES-KLEDING

CARE FREE GUARANTEE CAMPAGNE

OF ALS ALTERNATIEF EEN WAARDECHEQUE VAN € 500

Deze actie is geldig tot en met 30 september 2022.

Maar let op: ongeacht de leveringstermijn van de nieuwe motorfiets, dus kan de levering ook gewoon plaatsvinden na 30 september 2022, het gaat om de orderdatum, deze mag uiterlijk 30 september 2022 zijn.

Het zijn bijzondere tijden waarin wij leven. Motorrijden is voor u een belangrijke bron van zorgeloos ontspannen. Deze zorgeloze ervaring gaan we naar een nóg hoger niveau brengen door uw motorfiets af te leveren met 3 jaar garantie én 3 jaar Service Inclusive. Met Service Inclusive is het volledige voorgeschreven onderhoud aan uw motorfiets gedurende de looptijd van 3 jaar tot een maximum van 30.000 km bij de aankoop inbegrepen. U bent maximaal beschermd tegen prijsverhogingen van arbeid en onderdelen en verzekerd van premium service bij Simako-BDM Elst en Apeldoorn met gebruik van uiteraard originele onderdelen. 

Het pakket is voor u als klant overdraagbaar bij verkoop van de motorfiets én u kunt het onderhoud uit laten voeren bij elke officiële BMW Motorrad dealer in Europa. Maximale zekerheid dus en maximaal gemak!

Ook is het mogelijk tegen een meerprijs de 3 jarige termijn op te hogen naar 5 jaar met maximaal 50.000 km. Het volledige planbare onderhoud is opgenomen in Service Inclusive. Met recht kunnen we hier spreken van een top product! 

Er is ook nog een alternatief voor deze hele mooie actie.

Indien u er voor kiest om af te zien van het Service Inclusive aanbod kunt u een waardecheque ter waarde van €500,- incl. BTW krijgen. Deze cheque is in te wisselen op alle originele BMW Motorrad Accessoires en BMW Motorrad Gear & Garment.

Meer weten over deze mooie actie? Neem contact op met ons via ons contactformulier.

 

 

PRODUCT VAN DE MAAND JULI 2022

BMW MOTORRAD BLACK COLLECTION BAGAGETASSEN KLEIN EN GROOT

Actieperiode 1 t/m 31 juli 2022

De Black Collection bagagetassen zijn ideaal voor vakantietrips. De kleine en grote variant bieden een mooie oplossing voor het eenvoudig opbergen van talloze zaken. Op plaats van bestemming is de tas in een handomdraai van de motor af te nemen naar bijvoorbeeld de hotelkamer.

Deze maand worden deze BMW Motorrad bagagetassen aangeboden tot 24% voordeel! Kom langs in Apeldoorn of Elst of shop direct op onze webshop.

Bagagetas Black Collection klein, normaal € 189,00, nu tijdelijk € 149,95.

Bagagetas Black Collection groot, normaal € 223,00, nu tijdelijk € 169,95.

BMW R 18 ACCESSOIRES CAMPAGNE

PLUS EEN EXTRA GUNSTIG RENTEAANBOD VAN SLECHTS 1,18%

Dit aanbod is geldig op nieuwe en jong gebruikte BMW Premium Selection motorfietsen. De actieperiode loopt tot en met 30 september 2022.

De meeste accessoires voor de BMW R 18 zijn leverbaar, zoals diverse buddyseats en rugleuningen, bagage tassen, windschermen, speciale Machined onderdelen en allerlei speciale wielen van 16” tot maar liefst 21” velgmaat, kortom het customizen kan beginnen!

Dit accessoire-aanbod is ook nog eens te combineren met het extra gunstig renteaanbod van 1,18%. Hierdoor is de motorfiets én financiering hiervan ook nog eens tijdelijk extra interessant. In dit financieringsproduct kunt u ook extra accessoires en zelfs BMW motorkleding opnemen.

Meer weten over dit aanbod? Neem contact met onze verkoopadviseurs in Apeldoorn of Elst.