VERKOOPACTIES BMW

OP MOTOREN, KLEDING EN ACCESSOIRES!

BMW END OF SEASON CAMPAGNE

3 JAAR SERVICE INCLUSIVE VOOR € 1,- BIJ AANSCHAF NIEUWE MOTORFIETS

Snel rijden wordt beloond!

Service Inclusive biedt u de zekerheid van premium onderhoud met originele BMW Motorrad onderdelen tegen een lagere prijs dan wanneer de werkzaamheden los afgenomen worden. Het pakket is overdraagbaar bij verkoop van de motorfiets én u kunt het onderhoud uit laten voeren bij elke officiële BMW Motorrad dealer in Europa. Maximale zekerheid en maximaal gemak! Met Service Inclusive verzekert u zich ervan dat u het onderhoud volledig laat uitvoeren volgens de onderhoudsvoorschriften. Het volledige planbare onderhoud is opgenomen in Service Inclusive:

 Motorolieservice;  oliefilter vervangen;  eerste 1.000-kilometerservice;  (voor)vorkolie verversen;  versnellingsbakolie verversen;  klepspeling controleren;  bougies vervangen;  remvloeistof verversen;  luchtfilter vervangen;

Momenteel zijn er bij ons genoeg nieuwe motorfietsen uit voorraad leverbaar, dus informeer naar de mogelijkheden en wie weet rij jij binnenkort op een spiksplinternieuwe motorfiets bij ons de deur uit!

Wees er snel bij en kom langs in Apeldoorn of Elst en informeer naar je mogelijkheden en voorwaarden! Of bel met één van onze verkoopadviseurs in Apeldoorn of Elst.

Of neem contact met ons op via het contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voorwaarde is dat de motorfiets dit lopende jaar aan u geleverd wordt.

PRODUCT VAN DE MAAND DECEMBER 2022

BMW Motorrad Miniatuur Modellen

De feestdagen staan weer voor deur! 

De collectie miniatuur modellen van BMW Motorrad is compleet vernieuwd. Naast de BMW R 18, BMW R 1250 GS & BMW F 850 GS is nu ook de super sportieve en gewilde BMW M 1000 RR beschikbaar in een 1:10 schaalmodel.

De modellen zijn zeer gedetailleerd en voorzien van werkende vering en stuurinrichting. Deze miniaturen zijn een must voor motorfans van jong tot oud.

BMW R 18 ACCESSOIRES CAMPAGNE

PLUS EEN EXTRA GUNSTIG RENTEAANBOD VAN SLECHTS 1,18%

Dit aanbod is geldig op nieuwe en jong gebruikte BMW Premium Selection motorfietsen. De actieperiode loopt tot en met 31 december 2022.

De meeste accessoires voor de BMW R 18 zijn leverbaar, zoals diverse buddyseats en rugleuningen, bagage tassen, windschermen, speciale Machined onderdelen en allerlei speciale wielen van 16” tot maar liefst 21” velgmaat, kortom het customizen kan beginnen!

Dit accessoire-aanbod is ook nog eens te combineren met het extra gunstig renteaanbod van 1,18%. Hierdoor is de motorfiets én financiering hiervan ook nog eens tijdelijk extra interessant. In dit financieringsproduct kunt u ook extra accessoires en zelfs BMW motorkleding opnemen.

Meer weten over dit aanbod? Neem contact met onze verkoopadviseurs in Apeldoorn of Elst.