VERKOOPACTIES BMW

OP MOTOREN, KLEDING EN ACCESSOIRES!

SALES ACTIE 100 YEARS BMW MOTORRAD

ACCESSOIREPAKKET VOOR € 100!

In september 1923 werd de eerste BMW Motorfiets gepresenteerd op de Duitse Automobil Ausstellung in Berlijn. 2023 is daarmee het jaar waarin we het 100-jarig jubileum vieren van ons prachtige merk. In die 100 jaar hebben talloze mensen geweldige avonturen en beleefd en herinneringen gemaakt met onze producten. Dit bijzondere moment moet gevierd worden! Make Life A Ride!

Dat is ons motto, en dat willen we extra stimuleren tijdens deze sales actie. Voor élk model uit het BMW portfolio is er één bagagepakket samengesteld. Bij aanschaf van een nieuwe BMW Motorfiets is dit pakket voor €100,- leverbaar waarbij uw voordeel kan oplopen tot wel €921,-. Daarnaast staat de motorfiets direct klaar voor de volgende reizen en nieuwe ervaringen van uw klant!

Meer weten? Informeer direct bij onze verkoopadviseurs in Apeldoorn of Elst naar uw specifieke motorfiets en het daarbij behorende samengestelde pakket! 

VOLOP KORTING OP PACE GUARD EN PACE DRY MOTORKLEDING

KORTINGEN OP BROEK EN JACK VAN MEER DAN 40%!

PaceGuard & PaceDry campagne “Het is altijd motor-weer”, zeker met goede motorkleding.

Met het PaceGuard of PaceDry motorpak weet je zeker dat je bij slecht weer droog op plaats van bestemming zal komen. Ook bij warme dagen maken de ruime ventilatiemogelijkheden comfortabel rijden mogelijk. Samen met de hoge mate van veiligheid door de NP2 en NP Pro protectoren maken deze pakken tot zeer goede en multifunctionele motorkleding! 

Vanaf nu tot en met 31 maart bieden we de PaceGuard & PaceDry motorpakken aan met ruim 40% korting op de adviesverkoopprijs op alle voorraadartikelen. Hierdoor is het gelamineerde PaceGuard pak reeds verkrijgbaar voor €799,- incl. BTW, dit geeft een voordeel van €589,- incl. BTW! Het PaceDry pak is verkrijgbaar voor slechts € 599,- incl. BTW, dit geeft een voordeel van € 432,- incl. BTW.

Kortom: wees er snel bij, want dit is het moment, en OP = OP.

Kom snel naar Elst of Apeldoorn voor deze topaanbieding, dit is de tijd! Of check onze webshop en bestel direct!