Werken bij Simako-BDM

Kom jij ons team versterken.

 

Verkoopadviseur BMW motorfietsen te Elst (M/V)

Deel jij de passie van onze klanten voor motorrijden en BMW Motorrad en kun jij de behoefte van de klanten omzetten naar hun droom motor? Maak dan werk van je hobby en ga aan de slag als verkoopadviseur bij Simako-BDM.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een gepassioneerd motorrijder met voorliefde voor het merk BMW Motorrad. Onze ideale kandidaat heeft een sterke persoonlijkheid en is toe aan een tweede stap in zijn of haar carrière. Onze nieuwe collega is in hoge mate zelfstandig en gedreven de showroom met nieuwe en gebruikte BMW Motorfietsen netjes en aantrekkelijk te houden.

Verder coördineert hij of zij het gehele verkoop proces, van productie of inruil tot aflevering. BMW Motorrad is een sterk ontwikkelend merk waardoor wij continu op zoek zijn om onze en BMW’s merknaam op een nieuwe en originele manier uit te dragen. Zowel in onze showroom als daar buiten. Creatieve input om dit te bewerkstelligen wordt gewaardeerd.

 

Wat vragen we van jou?

We zijn 6 dagen geopend waarbij zaterdag de belangrijkste dag is, weekend invulling is in overleg. Je vindt het een uitdaging om pro-actief (potentiële) klanten aan te spreken en je werkt nauwkeurig en gedisciplineerd. Je weet oprechte aandacht en interesse én je commerciële talent goed met elkaar te combineren, waardoor je sterk bent in het opbouwen en onderhouden van relaties. Daarbij heb je een afgeronde commerciële opleiding, met een aantal jaren ervaring in een commerciële functie.

 

Wat bieden we jou:

Simako-BDM biedt je een zelfstandige baan bij een van de grootste BMW Motorrad dealers van Nederland. We bieden de vrijheid om zelf projecten aan te dragen en in overleg tot uitvoer te brengen. Je ontvangt een marktcomform salaris en een BMW motorfiets van de zaak.

Solliciteren?

 

Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die we zoeken?

Stuur dan je CV en motivatie naar:

📩  wilco.vantoorn@simako-bdm.nl.

Voor verdere informatie kun je ook bellen naar:

☎ dhr W. van Toorn: 06-12338616