AFSCHEIDSBORREL MIKE SCHOEN

BMW HERITAGE LOUNGE ELST

Mike, wie kent hem niet? Nou die Mike neemt na maar liefst exact 38 jaar Simako-BDM afscheid van het "werkende" leven en gaat samen met Annemiek en zijn gezin genieten van zijn welverdiende pensioen!

Mike, die er altijd als eerste was, Mike op wie je altijd kon rekenen, zowel als collega van Simako-BDM als klant. Mike, de specialist als het gaat om de "oudere" beauties binnen ons wagenparkbestand.  Mike, die overal wel een oplossing voor heeft. Mike die zich altijd heeft ontfermt over zijn team in de werkplaats. Wij zijn hem dankbaar dat hij al die jaren aan Simako-BDM verbonden is geweest, maar alles heeft een begin en een eind en dat laatste is nu voor Mike gekomen. Wij hopen dat Mike en zijn gezin nog heel lang kunnen genieten van een nieuw hoofdstuk in het leven in de pensioenjaren die voor hem liggen....

Dit unieke moment willen wij als Simako-BDM niet ongemerkt voorbij laten gaan en zullen dit samen met Mike en Annemiek vieren op zaterdag 29 juni a.s. vanaf 15.00 uur tot en met 17.00 uur in onze BMW Heritage Lounge in Elst. Je bent van harte welkom om dit samen met ons te vieren en te proosten op het leven!

Aangezien wij zullen zorgdragen voor een hapje en drankje, zouden wij het fijn vinden als jullie je aanwezigheid te melden via onderstaand formulier.