BMW MOTORRAD 3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zowel de zakelijke alsook de particuliere klanten. Zonder je spaartegoed aan te breken rijd je al een nieuwe BMW motorfiets naar keuze met dit aanbod. Een scherpe rente van 4,49%.

Hoe werkt 3asy Ride?

1) Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%.
2) Als slottermijn betaal je na afloop van het contract nog eens 33%. 
3) Het bedrag wat dan nog openstaat los je in 33 maanden af. Voor een gebruikte motorfiets is dit rentepercentage 4,49%. 

3asy Ride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig uit bent en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden.

Motor van de zaak biedt vele mogelijkheden

3asy Ride is er ook voor de zakelijke klant en dat is niet zo vreemd. Voor werkgevers is een motor van de zaak erg interessant. Over de catalogusprijs betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling.

Alle kilometers die je privé rijdt, hoef je alleen maar op te geven. De bijtelling bereken je aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Onder zakelijk verkeer wordt woon-werkverkeer verstaan.

Hierdoor komt de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uit. 

 

 

BMW accessoires en kleding mee financieren met je motorfiets

Wanneer je besluit om je nieuwe of gebruikte motorfiets te financieren met 3asy Ride, dan heb je ook de mogelijkheid om je BMW Motorrad kleding en accessoires mee te financieren. 

Dit is mogelijk tot een max. van 20% van de aanschafprijs van je motorfiets. 

Hierbij geldt een maximum van € 3000,-.