BMW Private Lease

Rijd een gloednieuwe BMW vanaf €149,- all-in per maand.

Onbezorgd rijden op een nieuwe BMW motorfiets voor een vast en voordelig maandbedrag. Dat kan met 'Private Lease'. Je stelt de motorfiets volledig naar eigen wens samen. De looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, bepaal je zelf.

Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof en bekeuringen komen daar nog bij. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het restwaarderisico en je levert de motorfiets gewoon weer in na afloop van de leaseovereenkomst. Je kan de motorfiets natuurlijk ook overnemen.

De voordelen

  • Je rijdt een gloednieuwe BMW motorfiets

  • Geen grote eenmalige investering

  • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken

  • Alles wordt voor jou geregeld, je bent volledig ontzorgd

  • Je BMW Motorrad dealer is altijd jouw aanspreekpunt

Prijs per maand
24 MND, 5.000km per jaar 24 MND, 10.000km per jaar
G 310 R
€149,- €179,-
G 310 GS
€179,- €209,-
C 400 X
€179,- €199,-
C 400 GT
€199,- €219,-
F 750 GS
€249,- €279,-
F 850 GS
€299,- €329,-
F 900 R
€229,- €269,-
F 900 XR
€289,- €339,-

C 400 X

De C 400 X is een stoere, lichte motorscooter. Verkrijgbaar in wit, blauw en zwart. De ruimte onder de buddy maakt hem erg praktisch voor de woon-werk kilometers. Die ruimte is door het ingenieuze BMW FlexCase systeem te vergroten als de motorscooter is geparkeerd. De ruimte biedt dan plaats voor maximaal 2 helmen (afhankelijk van het type). 

Optioneel kan je de C 400 X uit laten rusten met het een full LED koplamp voor extra zichtbaarheid en KeyLess ride voor nog meer gemak. Je hoeft de sleutel enkel bij te hebben om de motorscooter te kunnen starten. Wil je altijd Connected zijn? Bestel jouw C 400 dan met het Connectivity Display, lees daarover hieronder meer. 

C 400 GT

Bij de GT is de nadruk verder gelegd op comfort. De motorscooter is voorzien van een grotere kuip en windscherm voor betere bescherming tegen weer en wind. Verder is de GT standaard uitgerust met een volledige LED koplamp en KeyLess Ride. Qua kleurstellingen kan je kiezen tussen wit, zwart en grijs. 

F 750 GS

Het begin van iets nieuws.

Met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder bent u de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak. De F 750 GS geeft u meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS. Voel het sterke karakter van de motor en geniet van de eenvoudige handling met de F 750 GS. Terwijl u de wereld ontdekt, heeft u de motor door Automatic Stability Control (ASC) en ABS veilig onder controle. En met de fabrieksoptie Connectivity, laat het 6.5 inch TFT-display u onder andere zien welke afslag u moet nemen of wie belt.

F 850 GS

Avontuur in het bloed.

Bovenop de F 850 GS bent u eenvoudig de offroad weg de baas dankzij het 21-inch voorwiel. En uw humeur en nieuwsgierigheid blijven in topconditie - ongeacht hoe ver u met de F 850 GS wil gaan. En ongeacht of u nu door de modder rijdt: met het standaard Connectivity display heeft u altijd toegang tot de navigatie, telefoon, media en voertuig-relevante gegevens. Duidelijk en beknopt op het 6.5 inch TFT-display – zonder afleiding.

F 900 R

De moderne Allrounder.

De BMW F 900 R combineert beweeglijkheid, praktische inzetbaarheid voor elke dag en dynamische prestaties - allemaal geïntegreerd in een sportief totaalpakket. Zijn pittige motor met 105 pk maakt elke keer wanneer u het gas opendraait duidelijk waarvoor hij is gemaakt: superieure handling en totale controle over de weg.

F 900 XR

De Sport Adventure.

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. 

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

Connectivity TFT Display

Blijf altijd in verbinding.

Het Connectivity TFT display; standaard op de F 850 GS, F 900 XR, F 900 R en als fabrieksoptie mogelijk op de C 400 X, C 400 GT. Het Connectivity TFT Display kan met je telefoon en een (los verkrijgbare) headset worden gekoppeld. Daardoor kun je tijdens het rijden genieten van je favoriete muziek en raak je nooit de weg kwijt. Je kunt namelijk via je telefoon een navigatiedoel ingeven waarna de navigatie middels pijlen op het display wordt weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om een vooraf gemaakte route naar het display te verzenden en kan je verschillende informatie van je laatste rit uitlezen. Afhankelijk van het model en uitvoering is het zelfs mogelijk om de hellingshoek, gasstand en acceleratie op elk moment van je trip uitlezen!

Naast dat het zeer praktisch is geeft het jouw BMW ook een nog hoogwaardigere uitstraling.