Introductie C 400 GT

Nu in onze showroom

Wat maakt een stad interessant? De verscheidenheid aan mensen? De trends die hier ontstaan? De talrijke mogelijkheden? Het is de combinatie ervan! Om dat te ontdekken, is behoorlijk wat conditie nodig - en een metgezel die ook bij langere ritten door het gevarieerde stadsleven met je meekomt en comfort biedt: de BMW C 400 GT. Hij brengt de stad tot leven en vergroot jouw radius, net als jouw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize-scooter heb je in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer je buiten de stad onderweg bent. Ontdek jouw stad in een nieuwe dimensie met de C 400 GT en geniet van de vele andere dingen die jouw stad interessant maken.

Vanaf nu staat deze complete motorscooter in onze showroom en hebben we een demo beschikbaar op afspraak. kom je de C 400 GT zelf ervaren?

Leverbaar met TFT-connectivity

Navigatie, telefonie en muziek in een handomdraai.

Het op de R 1200 GS geïntroduceerde TFT connectivity display is ook leverbaar op de C 400 GT. Naast de mooie en moderne uitstraling van het 6,5 Inch kleurenscherm voegt deze optie ook hele handige mogelijkheden toe. In combinatie met de gratis BMW Motorrad App kun je direct op het display navigeren naar elke bestemming in Europa. Heb je ook een helm met bluetooth set? In dat geval kan je je telefoongesprekken starten en afbreken maar ook je media (zoals Spotify) bedienen. Een must voor het dagelijkse stadsverkeer! Vraag om een demo in Apeldoorn of Elst.

Standaard volledige LED-koplamp

Gezien worden!

De C 400 GT is standaard uitgerust met een volledige LED koplamp voor stads- en dimlicht. LED verlichting is helderder dan traditioneel halogeenlicht. Hierdoor heb je zelf meer zicht in het donker, maar misschien nog wel belangrijker: je valt beter op!

Optioneel is de GT uit te voeren met dagrijverlichting. Het dimlicht wordt dan uitgeschakeld maar de lichtelementen die als stadslicht fungeren gaan feller branden. Doordat het licht diffuus uitstraalt valt dit zelfs beter op dan het gerichte dimlicht.

Altijd bagagemogelijkheden bij de hand

Standaard innovative BMW Flexcase.

Of het nu is om je schoenen mee te kunnen nemen naar het werk, of je helm op te bergen als je de stad inloopt. Het is altijd handig om opbergruimte tot je beschikking te hebben. Standaard zijn er twee opbergvakjes aanwezig in het dashboard. Daarnaast is er onder het zadel een aanzienlijke ruimte beschikbaar. Die ruimte is te vergroten door de innovatieve BMW Flexcase. Door druk op één knop zakt er een klep onder de buddy waardoor er voldoende ruimte ontstaat om een helm op te bergen. Heb je meer ruimte nodig? Dan kan de motor uitgerust worden met een topkoffer.

Design

Een volwaardige motor.

Een niet onbelangrijke troef van deze nieuwe C 400 GT is wat ons betreft het mooie design! Scherpe lijnen, niet te lomp maar wel een volwaardige motor. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, kom hem live bekijken in Apeldoorn of Elst of maak een afspraak om proef te rijden.