Introductie R 1250 GS en R 1250 RT.

Kom ze zelf ervaren!

Deze dag staat in het teken van de vernieuwing van onze twee belangrijkste modellen en de onthulling van de "Next Generation BMW Boxer"! Dit blok biedt door BMW ShiftCam techniek meer vermogen, meer koppel en toch meer souplesse.

We verwachten 2 GS'en en 2 RT's in onze showrooms aan u te kunnen tentoonstellen. Daarnaast hebben we een demonstratie model van motorfietsen. U kunt ze gelijk zelf ervaren! Wilt u proefrijden? Maak dan even een afspraak, dan reserveren we de motorfiets naar uw keuze.

De nieuwe R 1250 GS
Één motorfiets, onbegrensde mogelijkheden

De "Bike-To-Beat" in het competitieve allroad segment verhoogt de lat! Meer Power, meer souplesse, eigenlijk laat dat al weinig te wensen of. De nieuwe R 1250 GS heeft een verhoogde standaard uitrusting met de LED koplamp en het Connectivity TFT display.

Daarnaast is hij in 4 nieuwe kleurstellingen en stijlvarianten leverbaar. Kom bij ons kijken en laat ons u meer vertellen over de vernieuwingen en mogelijkheden van deze geweldige AllRoad.

De nieuwe R 1250 RT
Dynamic Tourer

Voor veel mensen zijn BMW en de Boxer toermotor nog steeds een synoniem. Gelukkig zijn er de laatste jaren veel verschillende modellen aan het programma toegevoegd, maar nog steeds is het voor ons net wat bijzonderder als er een nieuwe boxer toermotor wordt geïntroduceerd!

Naast een nieuw blok is deze motorfiets van een nieuw ESA systeem voorzien dat zich automatisch aanpast naar de belading van de motor. Met de active dempingsregeling is de motorfiets altijd perfect afgesteld op de wegomstandheden. Dit betekend meer comfort, hogere veiligheid en nog dynamischere stuureigenschappen!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.