LADIES DAY APELDOORN

EEN DAG DOOR EN VOOR DAMES!

Op zaterdag 1 juni a.s. organiseren we de Simako-BDM Ladiesday vanuit onze vestiging in Apeldoorn, een dag zoals het onderwerp al zegt van en door voor de vrouwelijke motorrijder op alle merken.

Vanaf 09:30 uur zijn jullie van harte welkom op onze vestiging in Apeldoorn. Na een kopje koffie en iets lekkers vertrekken we met de motor om een mooie toer te maken, (ieder voor zich of in kleine groepjes) voorzien van een route die ons naar de lunchlocatie zal brengen waar een lekkere picknick verzorgd zal worden op een mooie locatie, tevens zal daar een toilet aanwezig zijn, kortom van alle praktische gemakken voorzien.

Na de lunch zullen we de rit vervolgen en rustig aan terugrijden naar de onze vestiging in Apeldoorn, waar we verwachten rond 15.30 uur terug te zijn. Het programma wordt vervolgd met een hapje en een drankje om aansluitend gezamenlijk een naar wij hopen leuke dag af te sluiten.

De kosten voor deze dag speciaal voor onze motorrijdende dame is € 25,- per persoon inclusief ontvangst, lunch op locatie, hapje en drankje bij terugkomst en uiteraard de route die je een paar dagen voor die tijd in de mail zult ontvangen.

Als het je leuk en gezellig lijkt deze dag met mij mee te rijden geef je dan op via deze link.

Dan ziet Karin de Haas jullie graag op zaterdag 1 juni en maken we er weer een leuke dag van.

Tot dan!