R 1250 GS (Adventure) Hero Edition

Wees er snel bij, deze actie eindigt 30 april 2020!

De top bestijgen is één ding, maar jarenlang vasthouden is een tweede. Dat is echter exact wat BMW Motorrad in Nederland heeft weten te presteren! Al 10 jaar weet BMW het marktleiderschap behalen. De R 1250 GS & R 1250 GS Adventure hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Ter ere van deze helden hebben we een tijdelijk Hero's Pack samengesteld. 

Bij aanschaf van een geselecteerde nieuwe R 1250 GS of R 1250 GS Adventure uit voorraad krijg je een 3 delige kofferset* incl. ruggesteun en BMW Navigator VI voor €1.250,-. Dit geeft een voordeel tot wel €1.175,-!

De R 1250 GS kan uitgerust worden met een geheel zwarte variokofferset of met een set die uitgevoerd is met deels aluminium deksels. De prijs van deze koffersets zijn gelijk en daardoor kunnen beide in de actie besteld worden. 

Het Adventure Hero Pack omvat naast de Navigator 6 een aluminium kofferset in de blanke uitvoering. De koffers zijn ook leverbaar in een zwarte finish tegen een meerprijs van totaal €180,-.

De voorraad is beperkt, dus vraag direct een proefrit en offerte aan.

*Kofferdragers zijn niet inbegrepen in deze actie. Deze zijn op alle geselecteerde motorfietsen aanwezig door het af fabriek Touring pakket.